szv8880 Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Olyan szolgáltatást keresnék, ahol ingyen lehet egy telefonszámra SMS-t küldeni, és onnan választ is tudok kapni. Lehetőleg bármilyen számra lehetséges legyen. És akár az is érdekel, ami csak egyszeri alkalom. A válaszukat előre is köszönöm!
Sanzi Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Én használok egyet, amit már ismerke egy ideje, és nagyon jó. Most nincs idõm leírni részletesen, hogy mit merre kell találni, de egy régebbi blogbejegyzésemben írtam róla. Ha érdekel ott minden infót megtalálsz: Katt
szv8880 Posted June 9, 2007 Author Posted June 9, 2007 Köszi, de igazából olyan kéne, ami nem rak az üzenet szövege után semmit.
Sanzi Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 Sajna ilyen megoldásról még nem tudom, de szerintem nagyon nem is lehet találni, mivel az ingyenességet pont ezzel a reklámmal kompenzálják. De ha majd találsz valamit, örömmel venném, ha velünk is megosztanád.
mark.budai Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 És ez nem átvágás ez a progi? Nem viszi a pénzt a telefonról?
Recommended Posts