elfin 0 Share Posted June 7, 2007 Hello! Teljes kezdőként, most már egy kis tudással a hátam mögött csinálok weblapot. Html egy űrlappal, php-val feldolgozva és egyelőre txt-be mentve az adatokat. Itt tanultam ezt a megoldást. Extra.hu-ra töltöttem fel tesztelésre. A html oldal oké, de mikor el akarom küldeni az űrlapot a következő hiba üzenetet adja: Parse error: syntax error, unexpected T_LNUMBER, expecting T_VARIABLE or '$' in /nfs/extra/a/ac/academy/wwwroot/feldolg.php on line 7 Mi a hiba? A segítséget előre is köszönöm. Elfin Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 940 Share Posted June 7, 2007 Szerintem hiányzik a pontosvesszõ a 38. sor végérõl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elfin 0 Author Share Posted June 8, 2007 Köszi a választ, de megnéztem és én ilyet nem látok, de én nem értek hozzá. Lehet, hogy valahova tényleg hiányzik. Ezért idemásolom. Több szem többet lát. <?php $nev=$_POST["nev"]; $cim=$_POST["cim"]; $titok=$_POST["titok"]; $1=$_POST["1"]; $2=$_POST["2"]; $3=$_POST["3"]; $file="nevek.txt"; //a nevet át lehet írni $open=fopen($file,"a"); fputs($open,"<br>Nev: $nev , Cim: $cim , titok:$titok , 1:$1 , 2:$2 , 3:$3\n" ); fclose($open); ?> Köszi Elfin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts