Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vezérlõpultból program eltávolítás

subidubi

Recommended Posts

subidubi

Sziasztok!

Következõ probléma megoldáshoz kérek segitséget..NOKIA 6230í telefon PC Suite 6.4 verziót telepitettem a gépre.Valami miatt nem oké.Törölni szeretném hogy az ujabb verziót (6.83-ast)töltsem le a honlapról.

A vezérlõpult,programok telepitése,törlésében egyszerüen lehetetlen.Elindul a folyamat,kb.50 %-ig jelzi a

folyamatjelõ a müveletet,majd megáll és nem törölt semmit.A registryben és töröltem már az összes PC Suitéhez tartozó kulcsot ,és semmi.A mappa sem törölhetõ mert olyan üzenetet kapok,hogy:

"PCSCM.dll nem törölhetõ:Hozzáférés letiltva.Már próbáltam csökkentett módban a törlést,de semmi.

Az uj verzió telepítése pedig azt kéri a telepités folyamán,hogy töröljem a korábbi verziót.Kérem , ha valaki tud tanácsot adni a probléma megoldásához tegye meg amit elõre is köszönök.

Kaptam egy tippet,hogy a Nokia honlapról töltsem le a "NOKIA Register Clean 2.1-et"és utánna oksi minden.

De nem találom ezt a honlapon.

Budha

Innen letöltheted: Link :ötlet:

subidubi

Szia Budha !

Kösz a segitség,oké a törlés.

Budha

:)

Az újabb PC Suite-val mûködik a telefonod?

subidubi

Szia!

Kösz az érdeklõdésed,de sajna még nem lettem okosabb.Délután kisérleteztem és olyan üzenet adott,hogy a kábelem (USB kábel) nem kompatibilis.A telcsim közben lemerült,töltés alatt van.Holnap este fogok tudni foglalkozni a témával.Minden féle képpen megkereslek.Egyébként a PC Suite 6.83-at töltöttem le.Talán a telefonhoz kapott PC Suite 6.4-et kellene telepítenem?

subidubi

Szia Budha!

A PC Suite 6.83 telepitve.Megjelenik egy ablak ahol kérdezi mit akarok.Lejátszás,képek másolása egy mappába,Diavetités stb.A telefonban lévõ képeket szépen lejátsza.Tálca fölött üzenet:" A telefon fájlátviteli módban van, és nem használható PC Suite alkalmazással.Lépjen ki a fájlátviteli módból,ha a telefont PC

Suite alkalmazással szeretné használni." Azután még egy: "A NOKIA 6230i kapcsolati módja nem kompatibilis.Módosítsa a módot a telefon felhasználói felületérõl."

Már többen kerestük,böngésztük és semmit nem találunk.Egyébként a telepitett PC Suite kezekõfelülete szépen megjelenik csak kapcsolat nincs.Ha netán van tipped légyszi közöld.Köszi.