johniee Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Heló mindenki! Egy kérdéssel fordulok hozzátok! Egyik ismerősömnek az a problémája, hogy nem kapja meg az emaileket egy bizonyos ismerősétől. Mindenkinek tud küldeni mailt, azok meg is kapják, ő is megkap minden emailt, kivéve attól az 1 személytől nem kap semmit. Routeren keresztül csatlakozik a gépe, mivel 2 gépük van otthon. Mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a segítséget! Johniee
Kiskalóz Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Milyen levelezõ programot használ? Milyen címrõl nem kapja meg az emailt? Használ-e valamilyen SPAM szürõt? Milyen tûzfalat használ?
johniee Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 Outlook Express... a többit megkérdezem, de nem biztos hogy tudni fogja.
johniee Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 SPAM szûrõs a Router, Inviteles nete van, aki küldeni akarja az meg Gyõrben lakik. A sima XP-s tûzfal pedig be van kapcsolva
Laali Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 Az OutlookExpress-ben van valamilyen levelezési szabály beállítva ? A postafiók elérhetõ webes felületrõl is ? Ebben az esetben a weboldalon a címet hozzá kell adni a címtárhoz. Vagy a router beállításaiban is.
johniee Posted June 7, 2007 Author Posted June 7, 2007 Nem tudom, lehet hogy az alapbeállítást elállította a nõszemély?
Kiskalóz Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 SPAM szűrős a Router, Inviteles nete van, aki küldeni akarja az meg Győrben lakik. A sima XP-s tűzfal pedig be van kapcsolva Na akkor tisztázzunk pár dolgot. 1. SPAM szűrős routert én még nem láttam.... lehet bennem van a hiba 2. Tök mindegy hogy Győrben, Los Angelesban vagy a Vatikánban lakik. Az email cím a lényeg.
johniee Posted June 8, 2007 Author Posted June 8, 2007 Kösz az eddigi segítséget! Én nem tudom milyen Routere van, de azt mondta, hogy Valami vírus vagy miféle-szûrõ van benne Remélem majd megnézi, hogy milyen címrõl nem kapja a maileket
Recommended Posts