Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Call of Duty 4: Modern Warfare

Recommended Posts

Pentium XE
Posted

Már alig várom ezt a játékot. 2007 novemberében jelenik majd meg PC-re, X360-ra és PS3-ra!

Több újdonság is lesz benne, a legfontosabbak:

• Sokkal kevesebbet fog tölteni, mint azt az előző részekben tapasztalhattuk
  • Fotorealisztikus grafikája lesz
  • Egészen új sebzési rendszer lett bevezetve
  • A fizika teljesen át lett dolgozva a második rész óta
  • Járműveket is vezethetünk
  • Többjátékos módban bombázási lehetőségünk is lesz
A hivatalos oldal: CharlieOscarDelta.com
Pentium XE
Posted
Habár a Call of Duty a single player részérõl híres fõként, ennek ellenére természetesen az Infinity Ward a multiplayer rajongókat sem hagyja cserben. Forrás szerint komoly netkóddal bír majd az új rész, így akár 54 játékos is lõhet egymásra online! A legtöbb FPS-player két-három kritikus pontot ismer az ellenfeleken (pl.: fej, mellkas), melyet párszor eltalálva könnyen a másvilágra küldheti felebarátját. A Call of Duty 4-ben azonban 16 ilyen pont lesz fellelhetõ! Ráadásul szó volt olyanról is, hogy meg tudod majd lõni egy ellenfél sisakjának az oldalát úgy, hogy kiszakadva a golyó átfúródjon az ellenfél fején, vagy csak szimplán leüsse a sisakot az ember fejérõl. Sõt, állítólag képes leszel még arra is, lelõjed egy ellenségnek akár a fülét! És ez állítólag csak néhány újdonság volt a sok friss ficsõr közül. Forrás: www.gamekapocs.hu

Már egyre jobban várom. ;)

• 2 weeks later...
Posted

Jó lenn már ha kijönne. Azt hiszem ez is meg fogja érdemelni hogy megvegyem. Jó ötlet volt saját kútfőből építkezni a fejlesztés során, nem pedig 2 VH-s "sablonokat" összekaparni. :)

Posted

Majd kiderül hogy milyen lesz. De a II. VH már tényleg uncsi.

• 2 weeks later...
Posted

Videó a CoD4-ről! <<Videó>>

Akinek kell a HD változat, az vegyen fel MSN-re és szóljon!

Posted

Én megnéztem már pár videót a COD4-rõl, és ezek alapján állíthatom, noha nem nagyon szeretem a jövõben játszódó, futurisztikus játékokat, ez megnyerte a tetszésemet. Nekem az egész COD sorozat nagyon tetszett, én nem találtam unalmasnak a II. vh-s témát, a legjobb FPS-nek tartom a COD2-t. Remélem, a COD4 gépigénye emészthetõ lesz.

Posted

2 után 4? Érdekes. :D

Youtube-on nézegettem a videókat nem lesz rossz, bár ez a falon át lövöldözõs dolog azért majd biztos megosztja a népet, fõleg multiban lesz majd fura.

kavarevesz
Posted

Nem tudom, ti hogy vagytok, de én azt mondom, ha már lövöldözés, akkor legyen valami háttértörténete, nem? Mint például a COD 1-2-nél a II. viágháború. Tényleg piszok jól néz ki a COD 4, de ilyen téren nekem nem nyeri el a tetszésem (még). Aztán ki tudja, mire elérhetõ áron lesz biztos megszeretjük...

Posted

Nem 2 után 4, mert a 3-as csak konzolokra van.

Azt beszélik a fórumán hogy a CoD4 DX9-et használ!

Posted

Ha nem DX9-et használ, akkor én és jó pár sorstáram megsüthetjük a videókártyáinkat...

Én a gépigényre vagyok nagyon-nagyon kíváncsi. A COD4-nek is van háttértörténete, ha jól láttam a videókon, akkor arab nyelvû feliratok voltak a közúti táblákon, ez pedig arra utal, hogy bizony nagyon is a közel-keleten játszódik a game. Nekem nagyon tetszik a falon át lövöldözés, remélem, az SP-ben is benne lesz, nemcsak az MP-ben. Mert akkor be sem kellene mennem egy-egy frusztrálóan sötét vagy zárt helyiségbe, elég csak lõnöm a falat... 8)

Posted

A falon át lövöldözés biztos benn lesz az SP-ben, és MP-ben is.

A gépigényre én is nagyon kíváncsi vagyok, de a videókártyám tuti gyenge lesz hozzá.

Posted

Biztos lehet majd DX8-ban is majd használni. Legalább is nagyon remélem, a COD2 is csak DX7-ben megy nálam. :D

Posted

A fejlesztõk teljes mértékben DirectX 9-re optimalizálták a motort, én nem vagyok biztos a DX8 támogatásban.

Posted
A gépigényre én is nagyon kíváncsi vagyok, de a videókártyám tuti gyenge lesz hozzá.

Milyen videókártyád van? Reményeim szerint egy jobb P4-es proci, egy 128 MB-os videókártya és 1 GB RAM elegendőnek bizonyul a futtatásához. Ha lényegesen magasabb ennél, akkor bajban leszek. :upsz:

Posted

Konfigom: P4 630, 1 GB RAM, X550 128 MB

Az én konfigomat kb. a minimumba sorolnám. A DX8 szerintem még működni fog benne.

Ez OFF ide, de mennyivel javulna az FPS érték a CoD2-ben ha visszavenném DX8-ra? (az FPS-em átlagosan 20 - 40 között mozog, a minimum 14 (távcsövzés közben, orosz map-en) , a maximum 91 (ha az égre nézek :D) )

Posted

Nálam csak DX7 meg DX9 van. 7-esen érezhetõen jobb, 9-esben még a minimumon se bírja, de hát a konfigom se egy álomgép. Sempron 2600+, 768 MB RAM meg egy 128 megás GeForce FX5200...

Posted

Frissítették a tartalmakat CharlieOscarDelta.com-on!!!!

Akinek Xbox360-ja van, hamarosan kipróbálhatja a multit!! :cenzúra: (Ajánlom hogy legyen PC-re is :D )

Frikker Dániel
Posted

Nekem a CoD2 Full grafikán+ DX9-en 40-60FPS-t produkál, de inkább maradok a DX7 min.120 FPS-nél. :hááát:

Posted
Konfigom: P4 630, 1 GB RAM, X550 128 MB

Ezen a gépen szerintem elfut. Én a DX9-et javasolom COD2-höz, haveromnál 64 MB videókártyával, 1,4 GHz procival, 256 MB RAM-mal szépen futott...

Az én konfigom: Fujitsu Scaleo P PD950 3,4 GHz; 1 GB RAM, nVIDIA Geforce 7600 GS 256 MB; 250 GB WD. A RAM méretét 2 GB-ra fogom növelni, de ezen kívül más változtatást nem tervezek, ezért jó lenne, ha elfutna rajta a COD4. A COD2 dx9.0 c-n elfut gyönyörűen, csak ha dobok egy füstgránátot, akkor szokott meglassulni a grafika kissé, de ez minden. Semmi más hiba nincs a COD2-vel, amit egyébként azért is nagyon szeretek, mert soha egy fagyást, egy leállást, egy kilépést vagy újraindulást nem tapasztaltam még, pedig volt, hogy órákon keresztül játszottam vele egyfolytában :) .

Posted

Nos, a gépigény a következõ (a mûfordítás a saját zsengém):

Operációs rendszer: Windows XP vagy Windows Vista

Processzor: 2.6 GHz Pentium IV vagy jobb (3.2 GHz kell a Vistához)

RAM: 1024 MB (1536 MB ajánlott a Vistához)

Videókártya: DirectX 9-kompatibilis Shader 3.0 kártya 128 MB DDR videomemóriával (256 MB ajánlott) AGP 8x vagy PCI-Express x16

Hangkártya: 16-bit DirectX 9-kompatibilis hangkártya

DirectX verzió: DirectX 9.0c (XP), DirectX 10.0 (Vista)

DVD-ROM: 8x DVD-ROM vagy gyorsabb

Szabad hely a merevlemezen: 8 GB (ajánlott még ezen felül 600 MB szabad hely)

Multiplayer: 512 Kbps-os sebesség

Támogatott chipkészletek: NVIDIA GeForce™ 6/7/8 családok vagy ATI Radeon X800 vagy gyorsabb.

Ezek alapján elfutna az én gépemen is. :)

Frikker Dániel
Posted

A Procim gyenge lesz hozzá. (A Celeron D330 2.66GHz felér egy 2.6GHz Pentium 4-gyel?) :( Pedig azon kívül minden megvan... 8) Azt nem lehet tudni, hogy milyen grafikai adottságai lesznek? :D

Posted

Nem, sajnos nem ér fel még egy 1,4 GHz-es Pentiummal sem. Bár ha LGA775-ös foglalatú az alaplapod, akkor tehetsz bele Pentiumot, Pentium D-t vagy Core2Duo-t, azokkal már elfut. A Pentiumok most jó árban vannak, de a Core2-k sem túl drágák.

Frikker Dániel
Posted

Drága vagy nem, nincs rá pénz. :D:lol:

Posted

Akkor le kell tenned a COD4 futtatásáról!