HUMUS Posted June 5, 2007 Posted June 5, 2007 Sziasztok. Én egy olyan programot keresnék amivel fel tudom venni ami a bejövő MSN kamerán történik.
Digital Silence Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Az ehavi PCW mellékletén található Camtasia Studio 2.0.5, ami megfelel erre a célra. Az újságban le van írva a telepítése, és használata is.
JOINT72 Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 VirtualDubbal: Link. 1. File -> Capture AVI... -> átvált capture módba. 2. Device -> itt válaszd ki a webkamerát. 3. File -> Set Capture File (F2) -> nevezd el -> Mentés: ide fogja elmenteni a fájlt. 4. Capture -> Capture Video (F5): elindul a felvétel. 5. Capture -> Stop Capture (Esc): leáll a felvétel és megtalálod ott ahova az elején elmentetted. File -> Exit capture mode: kilépsz a felvétel módból. File -> Open video file...: megnyitod a felvett AVI videót és szerkesztheted, elmentheted. Ha nem tudod használni a VirtualDubot itt egy tutorial videó: Link. Innen való: Link. Nagyon egyszerû.
Halasi Miklós Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Elõbb találkoztam ugyanezzel a problémával, ezért ezt bezárom.
Recommended Posts