Dani991 42 Share Posted June 3, 2007 Sziasztok! A problémám az, hogy a DV kamerám .MOD kiterjesztésben veszi fel a videókat. Ha áttöltöm a gépre, akkor a kamerához kapott szoftverrel le lehet õket játszani, de Windows Media Playerben nincs hang, csak kép. Ezeket a videókat szeretném feldolgozni (vágni, effektezni, stb...), de az Windows Movie Maker szintén hang nélkül játsza le a videókat. A szoftver, amit a kamerához kaptam, az a CyberLink PowerCinema NE. Ezzel csak megnézni, másolni, és áthelyezni lehet a videókat. Már kerestem a neten különbözõ megoldásokat, de nem találtam semmit. ír: Tehát akkor mivel lehetne a .MOD kiterjesztésû videókat feldolgozni, vagy átkonvertálni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peterrr 0 Share Posted July 3, 2007 Hello! Lehet h én vagyok tájékozatlan, de nem értem hogy a DV kamera hogy veszi fel .MOD kiterjesztésben a videókat. Le tudod írni a kamerád típusát? Konvertáláshoz próbáld ki a SUPER nevû programot, elég sokféle formátumot ismer, ingyenes: gpl.download.free.fr/9A98AC9A04E5AD3ABABAB4FF/SUPERsetup.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagyjani 7 Share Posted July 4, 2007 Ez nem DV kamera, hanem merevlemezes. A Nero7 Visionja gond nélkül kezeli a *.mod fájlokat, és szerkeszti is ha kell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts