Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Gitározós játékok

Recommended Posts

Posted

Frets On Fire : gitárjáték

Ingyenes, van belõle linuxos és macosxes verzió is.

Posted

Jó kis játék. Csak kár hogy kevés szám van hozzá.

Posted

Lehet hozzá letölteni egy csomót. Én ma Queen - Killer Queen -t meg Nirvana - Verse Chorus Verse -t nyomtam :) Majd Guns n' Roses-t kéne még kipróbálni, meg Iron Maiden-t :)

• 2 weeks later...
Posted

Hát szerintem egyszerűbb megtanulni gitározni. Gitározom most már jópár éve, de ez... :D Nagyon furcsa nekem ez itt billentyűzeten. Egyébként nem tudom mennyire fér bele a topikba, de hát végülis ez is "játék":

justinguitar

YouTube - TheNextLevelGuitar

Talán érdemes megnézni, aki szeretne megtanulni.

ui: Guns-tól a Knocking on Heavens door nagyon piti, azzal pl. érdemes kezdeni élőben is. (Tudom, eredetileg Bob Dylan, de én a Guns változatot jobban kedvelem. Kevés ilyen van, az eredetieknek vagyok a híve általában.)

Posted

Egyesek egész profin nyomják:

Posted

A szám, amit 0:45-től játszik, ha jól hallom akkor: Shadows Fall - The Light that Blinds. Aztán 1:06-tól már más számot kevertek bele.

:)

Posted

Nekem nem jött be ez a dolog. Inkább "boldogítottam" ma is egy pár órára a szomszédokat! :) Johnny B. Goode és Sweet Home Alabama a két új kihívásom. Már alakulnak...

Na, off vége.

Posted

Bárki rakta át a hozzászólásokat, köszönet érte! ;)

Van egy Guitar Hero nevű játék is. Én nem próbáltam, de ha valakinek van kedve lehet, hogy érdemes. Azt is sokan kedvelik.

utólag: most jöttem rá, hogy mi a teli és az üres karika közti különbség. És ezt követően már ment is uninstall a játékra. Ennyi irrealitás nekem már sok. Vagy nem tudom, hogy fogalmazzak. A lényeg, hogy nem tetszett. :)

Posted

A Guitar Hero az fizetõs, ez meg ingyenes :)

Az üres karikánál kötelezõ pengetni, teli karikánál nem.

Posted

Igen, erre gondoltam. Nem tudom, nem tetszik ez a játék. :)

Posted

Hát ja. Nem értek a gitározáshoz de a való életben biztos nem úgy kell mint ahogy abban a programban, ugye? Például az biztos hogy nem igaz hogy elég egyszer megpengetni aztán meg csak a húrokat váltogatni. Meg hogyha mondjuk sok "zöld" jön egymásután akkor biztos nem szabad végig lenyomva tartani azt a húrt, különben az folyamatosan szólna. Jól mondom?

Posted

Hát vannak olyan technikák, amikor nem kell pengetni, de az nem a húrváltásra vonatkozik. A nyomva tartásnál nem teljesen világos, hogy hogy érted.

Egyébként szerintem még mindig egyszerûbbnek látom megtanulni gitározni, mint ezt játékot. Ráadásul több értelme van és kíméli a billentyûzetet! :lol:

Posted

Másképp fogalmazva: amikor lenyomsz egy húrt és megpengeted akkor hogyan befolyásolod azt hogy milyen hosszan szóljon? Pl. egy pengetés után van amikor 1mp-ig szól, de van amikor 10mp-ig.

Szerintem nem akarok gitárt venni, biztos nem olcsó, és a lakótársakat is zavarná ;)

Posted

Addig szól, amíg le van fogva. :) Ha mondjuk pengetés után rögtön leveszed róla az ujjadat, akkor nem szól tovább, de ha 10mp-ig rajtahagyod, akkor szól végig, feltéve ha nem halkul el.

Posted

Hát igen egy jó hangtartású gitár az szól végig. Egyébként annyira nem drága egy alapgitár, lakótársak meg majd megszokják. :lol:

Posted

Elõbb-utóbb pedig megszeretik. :D

Posted

Jester: Alexi Laiho van az avatárodon?

• 3 months later...