Aneurysm Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Frets On Fire : gitárjáték Ingyenes, van belõle linuxos és macosxes verzió is.
Aneurysm Posted May 16, 2007 Author Posted May 16, 2007 Lehet hozzá letölteni egy csomót. Én ma Queen - Killer Queen -t meg Nirvana - Verse Chorus Verse -t nyomtam Majd Guns n' Roses-t kéne még kipróbálni, meg Iron Maiden-t
Calyd Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 Hát szerintem egyszerűbb megtanulni gitározni. Gitározom most már jópár éve, de ez... Nagyon furcsa nekem ez itt billentyűzeten. Egyébként nem tudom mennyire fér bele a topikba, de hát végülis ez is "játék": justinguitar YouTube - TheNextLevelGuitar Talán érdemes megnézni, aki szeretne megtanulni. ui: Guns-tól a Knocking on Heavens door nagyon piti, azzal pl. érdemes kezdeni élőben is. (Tudom, eredetileg Bob Dylan, de én a Guns változatot jobban kedvelem. Kevés ilyen van, az eredetieknek vagyok a híve általában.)
Shiwer Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 A szám, amit 0:45-től játszik, ha jól hallom akkor: Shadows Fall - The Light that Blinds. Aztán 1:06-tól már más számot kevertek bele.
Calyd Posted May 31, 2007 Posted May 31, 2007 Nekem nem jött be ez a dolog. Inkább "boldogítottam" ma is egy pár órára a szomszédokat! Johnny B. Goode és Sweet Home Alabama a két új kihívásom. Már alakulnak... Na, off vége.
Calyd Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Bárki rakta át a hozzászólásokat, köszönet érte! Van egy Guitar Hero nevű játék is. Én nem próbáltam, de ha valakinek van kedve lehet, hogy érdemes. Azt is sokan kedvelik. utólag: most jöttem rá, hogy mi a teli és az üres karika közti különbség. És ezt követően már ment is uninstall a játékra. Ennyi irrealitás nekem már sok. Vagy nem tudom, hogy fogalmazzak. A lényeg, hogy nem tetszett.
Aneurysm Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 A Guitar Hero az fizetõs, ez meg ingyenes Az üres karikánál kötelezõ pengetni, teli karikánál nem.
Calyd Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Igen, erre gondoltam. Nem tudom, nem tetszik ez a játék.
Aneurysm Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Hát ja. Nem értek a gitározáshoz de a való életben biztos nem úgy kell mint ahogy abban a programban, ugye? Például az biztos hogy nem igaz hogy elég egyszer megpengetni aztán meg csak a húrokat váltogatni. Meg hogyha mondjuk sok "zöld" jön egymásután akkor biztos nem szabad végig lenyomva tartani azt a húrt, különben az folyamatosan szólna. Jól mondom?
Calyd Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Hát vannak olyan technikák, amikor nem kell pengetni, de az nem a húrváltásra vonatkozik. A nyomva tartásnál nem teljesen világos, hogy hogy érted. Egyébként szerintem még mindig egyszerûbbnek látom megtanulni gitározni, mint ezt játékot. Ráadásul több értelme van és kíméli a billentyûzetet!
Aneurysm Posted June 2, 2007 Author Posted June 2, 2007 Másképp fogalmazva: amikor lenyomsz egy húrt és megpengeted akkor hogyan befolyásolod azt hogy milyen hosszan szóljon? Pl. egy pengetés után van amikor 1mp-ig szól, de van amikor 10mp-ig. Szerintem nem akarok gitárt venni, biztos nem olcsó, és a lakótársakat is zavarná
Shiwer Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Addig szól, amíg le van fogva. Ha mondjuk pengetés után rögtön leveszed róla az ujjadat, akkor nem szól tovább, de ha 10mp-ig rajtahagyod, akkor szól végig, feltéve ha nem halkul el.
Calyd Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Hát igen egy jó hangtartású gitár az szól végig. Egyébként annyira nem drága egy alapgitár, lakótársak meg majd megszokják.
Aneurysm Posted September 16, 2007 Author Posted September 16, 2007 In Flames - Embody The Invisible Jó szám, nagyon élvezetes játszani, nem könnyû de nemis követhetetlenül nehéz. A data/songs mappába kell kitömöríteni.
Recommended Posts