utam Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Sziasztok! Ha ki kapcsolom a számítógépemet szoftveresen. Akkor nem kapcsol ki, hanem újra indítja magát. Ahhoz, hogy végleg kikapcsolja a számítógépemet. 4 mp kell nyomnom a számítógépen lévõ kikapcsoló gombot. A legújabb bios frissités van fent. Van valakinek valami ötlete. :!: Kösz a segítséget elõre is. Fõleg ha meg is oldodik. Élj a MOST-ban. Másod nincs. Üdvözletem mindenkinek!
Gereby Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Van a BIOS-ban egy olyan opció, hogy ha az be van kapcsolva, akkor ha elmegy az áram majd visszajön, bekapcsol magától. Lehet, hogy úgy észleli, hogy elment az áram. Keress olyat, hogy "AC power loss" és azt rakd OFF-ra. De az is lehet, hogy a tápod szórakozik. Pontosan milyen tápod van?
utam Posted May 26, 2007 Author Posted May 26, 2007 A ház : FOXONN 3GTA776 350 W. A táp ránézésre: ISO SWITCHING POWER SUPPLY (PFC-és). iSO 450 PP 4S. (Nem beszélve iszonyú hangosa táp) Tervezem a lecserelését egy márkásra. Lehet hogy még ma. Egy 500 W chieftec/delta ATX-re. Ennyit látam kinyitot háznál. Remélem jutunk valamire. Most megnézem amit ajánlottál, hogy mit csinál arra. Amúgy ez egy sulinetes gép és összeszerelve is már ilyen be állitása volt. Köszi azé a segitséget. Hajrá! A jelen a legfontosabb! Figyelj oda rá! Megnéztem a beállitást OFF-on van. Lehtséges hogy az XP csinálja rosszul? Megnézem a másik táppal. Mi lesz ebbõl? A mult már nem létezik. Megszerkesztve értelmeseben. Légy szíves legközelebb használd a "Szerkeszt" gombot! Üdv.:Gereby
Gereby Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Kicsit írhatnál érthetõebben. Nem igazán kristály tiszta amiket írsz... Az a tápcsere jó lesz. A Chieftec delta tápok nagyon jók. A BIOS-ban meg nézzél még meg egy olyat, hogy ACPI. Azt próbáld meg állítgatni.
utam Posted May 27, 2007 Author Posted May 27, 2007 Szia! A táp csere megvolt. (Chieftec 550 W). Most legalább halk. De az újraindítása megmaradt. Megnéztem ACPI-t. Nem segített. Maradt az xp próba. Legyetek vidámak és boldogok!
Recommended Posts