Jump to content
GSForum - Segélyvonal

NVIDIA Geforce 8600-as topik

Recommended Posts

Posted

hi!

július 22.-én szülinapomra kérek egy 8600GTS-t.Kérdések:

1.lesz majd 8700 sorozat is?

2.tudtok gyárilag tuningolt 8600GTS-rõl????

3.ki tudom e használni a teljesítményét egy intel p4 2.4GHz-s procival meg 1GB rammal?

4.jó-e erre az alaplapra:Shuttle AV40S?

5.milyen tápot kell majd/kell-e vennem?konfig:1GB ram,300GB winyó+40GB,p4 2.4Ghz proci,gf8600GTS

6.meddig bírja majd?(mikor fognak majd már szaggatni rajta a játékok?)

7.xp-re van normális driver hozzá?

8.az Atinál mi a helyzet?van jobb kártyájuk a gf-nél max 65.000FT-ért?

Posted

A 7. & 8. pontokra a válaszom:

Windows XP: ForceWare Release 158 (Version: 158.22)

Release Date: May 17, 2007 WHQL Certified!

Nincs.

• 2 weeks later...
Posted

valaki válaszolna a többire is :?::bezsong:

Posted

Egy párra talán tudok én is választ adni:

1. Mindig jönnek majd ki újabb típusok, hogy a következőket 8700-asnak nevezik-e majd el, azt nem tudom

2. Egy tesztet névze, egy Inno3D 8600GTS és a BFG Tech 8600GTS érte el a legjobb eredményeket. Inno3D-t szerintem felejtsd el, BFG-ről nem hallottam még. :( Ezek után jöttek a Gainward, ASUS, MSI, konkrétan gyárilag tuningoltról nem tudok.

4. Nem, ebbe nem fog belemenni, mivel ha jól látom a te alaplapod AGP-s. :(

Egyébként szerintem nyárra már a 8800 GTS-ek is bele fognak férni a 65.000-es keretbe. :)

• 2 months later...
Posted

sziasztok! Egy elég érdekes dolgot tapasztalok újonnan vásárolt Inno3D GeFroce 8600GT kártyámon, mégpedig azt, hogy a dobozon is jelzett 256MB helyett a Windows 512MB-ot jelez minden programban kezdve a Everest-tõl a DXDiag-on át a 3DMark06-ig. A gép indulásakor a BIOS 256MB-ot ír. Kártya mûködik hibátlanul csak ennek a furcsaságnak szeretnék a végére járni.

Posted

Bocs, hogy duplázok, de valamit észrevettem. Az nTune a memóriabus sebességét 712Mhz-nek látja. Ez normális? 1400-nak kellene lennie a leírások szerint.

• 2 weeks later...
Posted

Ne már tényleg senki nem tud semmit?!?!?!

Posted
Bocs, hogy duplázok, de valamit észrevettem. Az nTune a memóriabus sebességét 712Mhz-nek látja. Ez normális? 1400-nak kellene lennie a leírások szerint.

Erre tudok válaszolni. A 712 elõfordulhat, hogy egy pontatlanul beállított 700MHz-es valós órajel, ami DDR-ben 1400-at jelent, vagyis nem nagy gond. De az is lehet, hogy az nTune állította el az órajelét.

Posted

1. amint látod 8700 sorozat nicns csak 8800

2. nem

3. talán nem mert a 2,4 az kevés a ram az elég

4. -máe válaszoltak-

5. Ajánlott tápok

Chieftec

Enermax/Superflower

FSP/Fortron Source/Sparkle/SPI

Foxconn (FSP)

LiteOn

Delta

High Power/HPC

Hiper Power/Hiper

Everpower

Enhance Power

IMBP (HPC)

Antec

Casetek

Macron/DTK/Azona (sajnos léteznek "könnyített" darabok is)

Ultra Power

Coolink 450W-tól felfelé

Cooler Master

Tagan/Revoltec (a hûtésének vannak komoly hiányosságai, az idõ mondja meg, mennyire)

Aerocool

6. 1évig szerintem simán elbírná

7. -van válasz-

8. -van válasz-

• 1 year later...
Posted

Helló az a gondom ha elindítok bármilyen alkalmazást ami jobban igény beveszi a videokártyát, ciripelő hangot ad ki. Gigabyte 8600gt 512 a kártya, olvastam másnak is volt ilyen problémája.

Van rá gari 2 év de cseregari az nincs, ilyenkor ha nem tudják megcsinálni akkor nem cserélik ki?

• 2 weeks later...
Posted

Milyen hûtése van a karinak? Mert ott lehet a megoldás fõleg ha alu+réz hûtéses és lehet hogy a venti picit hozzáér a bordákhoz vagy ilyesmi.

Posted

Ha nem tudják megjavítani, és még él a garancia, akkor ki kell cserélniük. Ha már nem tudnak ilyen kártyát szerezni, akkor meg alkudozni kell, hasonló árfekvésben.