pck Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Sziasztok Egy érdekes probléma felkutatásában szeretnék segitséget kérni: Van egy PC-m, benne egy NEC4571 író és 2 db asztali DVD lejátszó. Egy régebbi (komolyabb) Thomson és egy ujabb gagyi Akai. Namármost a kedves kis fiacskám rákattant a Shrekre és éjjel nappal azt nézné. Semmi gond kiírtam még régebben a második részét és gondoltam megszerzem az elsõt is. A problémák akkor kezdõdtek, amikor egy nap vagy 5x megnézte a második részt az Akaiban és elkezdett akadni a film lejátszás közben és már a pc-ben sem tudta visszaolvasni a dvd író. Nah mondom biztos régi a lemez kírtam az elsõ részt egy TDK 16x (kék) lemezre pár nappal ezelõtt. Mai nap viszont ez is elkezdett ugyanúgy akadni. A kérdésem az, hogy a gagyi asztali olvasó tönkre tudja e tenni a már kiírt anyagot vagy esetleg valami gond van a dvd írommal? Köszönöm a válaszokat
Tom-y Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Sziasztok Egy érdekes probléma felkutatásában szeretnék segitséget kérni: Van egy PC-m, benne egy NEC4571 író és 2 db asztali DVD lejátszó. Egy régebbi (komolyabb) Thomson és egy ujabb gagyi Akai. Namármost a kedves kis fiacskám rákattant a Shrekre és éjjel nappal azt nézné. Semmi gond kiírtam még régebben a második részét és gondoltam megszerzem az elsõt is. A problémák akkor kezdõdtek, amikor egy nap vagy 5x megnézte a második részt az Akaiban és elkezdett akadni a film lejátszás közben és már a pc-ben sem tudta visszaolvasni a dvd író. Nah mondom biztos régi a lemez kírtam az elsõ részt egy TDK 16x (kék) lemezre pár nappal ezelõtt. Mai nap viszont ez is elkezdett ugyanúgy akadni. A kérdésem az, hogy a gagyi asztali olvasó tönkre tudja e tenni a már kiírt anyagot vagy esetleg valami gond van a dvd írommal? Köszönöm a válaszokat Szia! DVD olvasó(hacsak nem ér hozzá valami)nem tudja tönkretenni a kész diszket.Én inkább a DVD íródra gyanakszom.Okozhat még olvasási hibát a túl nagy sebességgel megírt lemez.Én max 4×-en pörkölöm a lemezeket.
pck Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 Köszönöm a válaszokat 8x írtam ki, lehet akkor lejjebb veszem a sebességet Üdv
tokaito Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 Sziasztok ! A probléma: a pc -n xvid-ben kiírt 120 percnél hosszabb filmeket az asztali dvd 120 percnél leállítja, hogyan lehet ezt megakadályozni ?
FERRARISSIMO Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Sziasztok!!Azt szeretném megtudni hogy egy asztali dvd lejátszót hogyan kell összekötni a számítógéppel,úgy hogy a filmeket a monitoromon tudjam nézni?A válaszokat elõre is köszi!Ja a VGA-m 9600gt
KGigi Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Sehogy. A képernyõre vagy rá tudod kötni, vagy nem. A géphez tuner kártyán keresztül tudnád csatlakoztatni.
Recommended Posts