Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Sziasztok

Egy érdekes probléma felkutatásában szeretnék segitséget kérni:

Van egy PC-m, benne egy NEC4571 író és 2 db asztali DVD lejátszó. Egy régebbi (komolyabb) Thomson és egy ujabb gagyi Akai.

Namármost a kedves kis fiacskám rákattant a Shrekre és éjjel nappal azt nézné. Semmi gond kiírtam még régebben a második részét és gondoltam megszerzem az elsõt is.

A problémák akkor kezdõdtek, amikor egy nap vagy 5x megnézte a második részt az Akaiban és elkezdett akadni a film lejátszás közben és már a pc-ben sem tudta visszaolvasni a dvd író.

Nah mondom biztos régi a lemez kírtam az elsõ részt egy TDK 16x (kék) lemezre pár nappal ezelõtt.

Mai nap viszont ez is elkezdett ugyanúgy akadni.

A kérdésem az, hogy a gagyi asztali olvasó tönkre tudja e tenni a már kiírt anyagot vagy esetleg valami gond van a dvd írommal?

Köszönöm a válaszokat

Posted
Sziasztok

Egy érdekes probléma felkutatásában szeretnék segitséget kérni:

Van egy PC-m, benne egy NEC4571 író és 2 db asztali DVD lejátszó. Egy régebbi (komolyabb) Thomson és egy ujabb gagyi Akai.

Namármost a kedves kis fiacskám rákattant a Shrekre és éjjel nappal azt nézné. Semmi gond kiírtam még régebben a második részét és gondoltam megszerzem az elsõt is.

A problémák akkor kezdõdtek, amikor egy nap vagy 5x megnézte a második részt az Akaiban és elkezdett akadni a film lejátszás közben és már a pc-ben sem tudta visszaolvasni a dvd író.

Nah mondom biztos régi a lemez kírtam az elsõ részt egy TDK 16x (kék) lemezre pár nappal ezelõtt.

Mai nap viszont ez is elkezdett ugyanúgy akadni.

A kérdésem az, hogy a gagyi asztali olvasó tönkre tudja e tenni a már kiírt anyagot vagy esetleg valami gond van a dvd írommal?

Köszönöm a válaszokat

Szia!

DVD olvasó(hacsak nem ér hozzá valami)nem tudja tönkretenni a kész diszket.Én inkább a DVD íródra gyanakszom.Okozhat még olvasási hibát a túl nagy sebességgel megírt lemez.Én max 4×-en pörkölöm a lemezeket.

Posted

Tom-y!

ÍÍÍgy van! Pontosan ezt gondolom én is.

Posted

Köszönöm a válaszokat

8x írtam ki, lehet akkor lejjebb veszem a sebességet

Üdv

• 2 months later...
Posted

Sziasztok !

A probléma: a pc -n xvid-ben kiírt 120 percnél hosszabb filmeket az asztali dvd 120 percnél leállítja, hogyan lehet ezt megakadályozni ?

• 1 year later...
FERRARISSIMO
Posted

Sziasztok!!Azt szeretném megtudni hogy egy asztali dvd lejátszót hogyan kell összekötni a számítógéppel,úgy hogy a filmeket a monitoromon tudjam nézni?A válaszokat elõre is köszi!Ja a VGA-m 9600gt

Posted

Sehogy. A képernyõre vagy rá tudod kötni, vagy nem. A géphez tuner kártyán keresztül tudnád csatlakoztatni.