Jump to content
GSForum - Segélyvonal

USB Port reset

Recommended Posts

Rutgerhajjer
Posted

:ötlet: Üdv!

Hogy tudnék rávenni egy USB kaput, hogy "felejtsen el" egy rosszul feltelepült eszközt?

Posted

Bedugod a cuccot és az eszközkezelõbõl eltávolítod.

Rutgerhajjer
Posted

Köszi a segítséget, minden simán ment.

Esetleg még meg tudnád mondani miért kell kivenni a pipát "a számítógép kikapcsolhatja ezt az eszközt, hogy energiát takarítson meg" jelölönégyzetbõl, mert valamikor a Segélyvonalon olvastam, hogy ez nagyon tutti, de már nem emlékszem milyen problémára jó?

• 7 months later...
Posted

Valaki tudna nekem segíteni? Vettem egy Bluetouh eszközt, amit fel szerettem volna telepíteni a PC-re, de megbukott, viszont azóta ha indítom a gépet, állandóan beadja, hogy új hardver, Új USB ports!!!! Telepíteni akarja, de hát nincs! 7x-8x beadja, és akkor kiírja, hogy nem találja, nam fog rendessen mûködni.

Hogy tudnám ezt az új portot törölni?

Köszönöm.

Posted
Köszi a segítséget, minden simán ment.

Esetleg még meg tudnád mondani miért kell kivenni a pipát "a számítógép kikapcsolhatja ezt az eszközt, hogy energiát takarítson meg" jelölönégyzetből, mert valamikor a Segélyvonalon olvastam, hogy ez nagyon tutti, de már nem emlékszem milyen problémára jó?

Ha jól emlékszem, a miatt, hogy formatálhatsd NTFS-re.

kovaripeti!

Az eszközkezelőből eltávolítod. szvsz.

Rutgerhajjer
Posted (edited)
Köszönöm! Edited by ProFiler
Posted (edited)

De hülye vagyok! KÖSZÖNÖM!

Edited by ProFiler
  • 4 months later...
Posted

Sziasztok!

Hol van ez a "számítógép kikapcsolhatja ezt az eszközt, hogy energiát takarítson meg" jelölönégyzet? Mert elkezdek Fifázni aztán egyszercsak kikapcsol a gamepadom. Gondolom ez a jelölõnégyzet lehet a ludas!

Dnash