pityu100 Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Sziasztok! A problémám a köv: ha telepíteni próbálok, olyan programokat, amik a windows installert használják mindig a köv. hibaüzit kapom: "Nem lehetett hozzáférni a Windows Installer szolgáltatáshoz. Ez akkor fordulhat elõ, ha a Windows csökkentett üzemmódban futtatja, vagy ha a Windows Installer nincs helyesen telepítve.........." Utánanéztem a neten, probáltam már az msiexec.exe /unregister és msiexec.exe /regserver parancsokat is, a windows installer legújabb verziója van fenn az XP-n. Ha valaki tudná hogy ez mitõl van, nagyon megköszönném. Elõre is kösz
TheSaurus Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Azt nem tudom, mitõl van, de mikor nekem ez volt, két nap varázslás után újratelepítettem a Wint.
Aniko111 Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Szerintem Te is felraktad az outpost firewall legújabb verzióját. Nálam azóta a word sem mûködik rendesen és az általad leírt hiba is megvan. Ha kikapcsolod akkor minden rendben lesz. a Tûzfal miatt van. Már van erre fórum is: Problémák az Agnitum Outpost Pro Firewall-lal Tanács: Vissza kell állítani a régebbi verziót.
Daffni Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Anikó111! Te egy ISTEN vagy! négy napja szívok a laptopommal,szinte minden hibásan mûködött. Hála Neked,leszedtem az outpostot,és minden helyreállt.Köszönöm. Azért az Agitnum elmehet a fenébe.Kutya kötelessége lett volna közleményben,e-mailban,stb értesíteni a felhasználókat. Valószínûleg jó páran szívtak,és újratelepítették a Windowst. Már én is ott tartottam.majd szó szerint beírtam a googliba a hibaüzenetet,így kerültem a tanácsod közelébe. Mégegyszer köszi.
galosij Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Ugyanazt tapasztalom, mint Pityu: "ha telepíteni próbálok, olyan programokat, amik a windows installert használják mindig a köv. hibaüzit kapom: "Nem lehetett hozzáférni a Windows Installer szolgáltatáshoz. Ez akkor fordulhat elõ, ha a Windows csökkentett üzemmódban futtatja, vagy ha a Windows Installer nincs helyesen telepítve.........." Elolvastam a neki küldött válaszokat (a kapcsolódó üzeneteket), azokon felbuzdulva letoröltem a (Mozilla) Firefoxot. Miután ez nem vált be, letiltottam az avast vírusirtót, a Spyware Terminátort, a Windows tûzfalat. Az eredmény semmi: a Microsoft Office 2003 telepítésekor a újra meg újra a fent idézett szöveg. Van valami javaslatotok? Üdv.: galosij
galosij Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 Már korábban megtettem: újrainstalláltam a Windows Installer 3.1 Redistributable (v2) - Magyar alkalmazást. Üdv.: galosij
Recommended Posts