Jump to content
GSForum - Segélyvonal

windows installer hiba

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

A problémám a köv:

ha telepíteni próbálok, olyan programokat, amik a windows installert használják mindig a köv. hibaüzit kapom:

"Nem lehetett hozzáférni a Windows Installer szolgáltatáshoz. Ez akkor fordulhat elõ, ha a Windows csökkentett üzemmódban futtatja, vagy ha a Windows Installer nincs helyesen telepítve.........."

Utánanéztem a neten, probáltam már az msiexec.exe /unregister és msiexec.exe /regserver parancsokat is, a windows installer legújabb verziója van fenn az XP-n.

Ha valaki tudná hogy ez mitõl van, nagyon megköszönném. Elõre is kösz

Posted

Azt nem tudom, mitõl van, de mikor nekem ez volt, két nap varázslás után újratelepítettem a Wint.

Posted

Szerintem Te is felraktad az outpost firewall legújabb verzióját.

Nálam azóta a word sem mûködik rendesen és az általad leírt hiba is megvan. Ha kikapcsolod akkor minden rendben lesz. a Tûzfal miatt van.

Már van erre fórum is: Problémák az Agnitum Outpost Pro Firewall-lal

Tanács: Vissza kell állítani a régebbi verziót.

• 2 weeks later...
Posted

Anikó111!

Te egy ISTEN vagy!

négy napja szívok a laptopommal,szinte minden hibásan mûködött.

Hála Neked,leszedtem az outpostot,és minden helyreállt.Köszönöm.

Azért az Agitnum elmehet a fenébe.Kutya kötelessége lett volna közleményben,e-mailban,stb értesíteni a felhasználókat.

Valószínûleg jó páran szívtak,és újratelepítették a Windowst.

Már én is ott tartottam.majd szó szerint beírtam a googliba a hibaüzenetet,így kerültem a tanácsod közelébe.

Mégegyszer köszi.

• 7 months later...
Posted

Ugyanazt tapasztalom, mint Pityu: "ha telepíteni próbálok, olyan programokat, amik a windows installert használják mindig a köv. hibaüzit kapom:

"Nem lehetett hozzáférni a Windows Installer szolgáltatáshoz. Ez akkor fordulhat elõ, ha a Windows csökkentett üzemmódban futtatja, vagy ha a Windows Installer nincs helyesen telepítve.........."

Elolvastam a neki küldött válaszokat (a kapcsolódó üzeneteket), azokon felbuzdulva letoröltem a (Mozilla) Firefoxot. Miután ez nem vált be, letiltottam az avast vírusirtót, a Spyware Terminátort, a Windows tûzfalat. Az eredmény semmi: a Microsoft Office 2003 telepítésekor a újra meg újra a fent idézett szöveg.

Van valami javaslatotok?

Üdv.: galosij

Posted

Már korábban megtettem: újrainstalláltam a Windows Installer 3.1 Redistributable (v2) - Magyar

alkalmazást.

Üdv.: galosij :mérges: