Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Attila1981
Posted

Hellotok!

Melyik programmal lehet megoldani több kép (.jpg) átalakítását más formátumra (.gif)?

Köszönöm!

Posted

IrfanView, FastStone Image Viewer, XNView, ACDSee, stb., stb., stb. Ma már gyakorlatilag mindegyikkel, amelyik több formátumot tud megnyitni és menteni.

• 6 months later...
Posted

Szeretnék segítséget kérni, bit jellegû kép jpg-vé alakításához, vagy méret csökkentéshez. Nem értek hozzá... Bocs,nem a mérettel van gond... Úgyhogy a méret gond törölve.

Posted

Ugyanaz, mint fenn. Én az IrfanView-t használom, talán nem a legegyszerûbb, de hatékony. A Fájl menüjében van egy olyan, hogy "Csoportos konvertálás/átnevezés", amire bejön egy kissé zilált külsejû ablak rengeteg beállítási lehetõséggel, plusz a Beállítások és Speciális beállítások gombok mögé rejtett további opciókkal. Ha magyar nyelvû IView-d van, vagy jól tudsz külföldiül, menni fog. Ajánlanám azért, hogy az átszabandó képeidrõl csinálj másolatokat valahová, nehogy elvesszenek.

Posted

Köszi a segítséget, gyors volt, és hatékony. Szia :)

Posted

Egyetértek és megerõsítem, hogy az IrfanView-t néhány próba munkával érdemes kipróbálni és áttanulmányozni. Én is ezt használom átméretezésre, átnevezésre; az öreg PIII-asommal is szépen dolgozik. Magyar felületet pl. a www.honositomuhely.hu-n találsz.