flux Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Olyan gondom van. hogy a netre kapcsolodva egy bizonyos idõ után a tûzfal (ZA) ikonjának a jobb alsó negyedére egy kék színû kör alakú, benne fehér Q betûs ikon települ. Elóször villog, aztan fixen ott marad, míg a gépet újra nem indítom. (A ZA naplójában erre utaló beirás nincs.) Természetesen átnézte a gépet az F-Secure, az Ad-Aware, és a Spybot-SD is, de az eredmény negaíiv. Próbáltam kiszûrni a Process Explorerrel, de ugyanazok a progik futnak akkor is, amikor nincs, és akkor is, amikor villog az ismeretlen ikon. A biztonságportál ellenõrzése szerint nincs nyitott port a tûzfalon.
flux Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 Feltettem a képet a http://flux.fw.hu/rejt.html címre. Így talán érthetõbb.
Sebi Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Én ilyen ikont még nem láttam. Itt vannak a lehetséges ikononok és jelentésük. Ha fizetõs verziód van nem lehet, hogy lejárt a licence, mert én olyan kulcs formának látom az ikont, nem Q-nak. Próbáld meg frissíteni hetes verzióra, hátha az segít.
Recommended Posts