Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Szeretném megtudni, hogy lehet azt megvalósítani, hogy ha a google-ban rákeresek az oldalamra, akkor az oldalam címe alatt ne a menük nevei jöjjenek be, hanem egy általam elkészített szöveg. Hol tudom én ezt megadni? Olvastam mindenféle html-es META tag-okról is de hol azt írják, hogy jó, hol azt, hogy a google nem is nézi. Szeretném megtudni, hogy akkor mi is pontosan az igazság, és van-e valamilyen lehetõség erre a problémámra.

Elõre is köszi

• 1 month later...
Posted

Milyen kulcsszót kell beírni a keresõbe, hogy egybõl a képekbõl adjon találatot?

Posted
Szeretném megtudni, hogy lehet azt megvalósítani, hogy ha a google-ban rákeresek az oldalamra, akkor az oldalam címe alatt ne a menük nevei jöjjenek be, hanem egy általam elkészített szöveg. Hol tudom én ezt megadni? Olvastam mindenféle html-es META tag-okról is de hol azt írják, hogy jó, hol azt, hogy a google nem is nézi. Szeretném megtudni, hogy akkor mi is pontosan az igazság, és van-e valamilyen lehetőség erre a problémámra.

A descriptiont kell használnod.

<META NAME="Description" CONTENT="Ide megy az oldalad leírása.">

• 3 weeks later...
Scorpion Spyke
Posted

Valahol belinkeltek egy oldalt, ami kiírja, hogy pl. Magyaroroszágról hányan és mire kerestek rá a legtöbben, mondjuk egy adott hónapban. Hol lehet ezt a lapot elérni?