david93 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Sziasztok! Egy .rar kiterjesztésû fájlhoz szeretnék lejelszavazni WinRARban. Kérdésem: Hogyan csináljam? Várom a válaszokat! Köszi
Crocket Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Jobb klikk>Hozzáadás az archívumhoz>fejlett>jelszó beállítása
david93 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Elöszõr is köszi a válaszokat! Egy 700mbos avi film van 8 részre szedve. A kész rar fájlokat esetleg nem lehet lejelszavazni? Mert ha kicsomagolom az a próbléma, hogy újra 700mbos lesz még ha csak a 8-ból 1-et csomagaolok ki akkor is. Akkor esetleg azt megtudnátok mondani hogy hogy lehet ismét majd 8 részre szedni?Remélem érthetõen írtam Köszi
Soma01 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Egy szót nem értek még mindig. Különösen azt a "lejelszavazni"-t! Mit jelent??? Leszedni a meglévõ jelszót vagy jelszóval levédeni? Mert a kész rar fájlokkal nem lehet egyiket sem, újra kell csomagolni. Amúgy ha kicsomagolsz egyet a 8ból, 700 megás lesz, de a hasznos adat (amit meg is tudsz nézni) benne nem lesz teljes. Mit akarsz? 8 részre osztani, becsomagolni és jelszót rá? Vagy csak simán 8 részre osztan a filmet, hogy nézhetõ legyen mind a 8i? Vagy 1 rész és jelszó rá?
david93 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 8 részre osztani, becsomagolni és külön-külön mind a 8 rész-t jelszóval levédeni.
Soma01 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Elég ha csak a rar lesz 8 részben, a filmet nem kell vágni ugye, hogy mind a 8 nézhetõ legyen külön külön? Mert ha nem és elég a 8 rar jelszóval akkor: 700/8=87,5 legyen 88megás egy darab rar az kb 92.200.000 byte. (számold ki mekkora a tied pontosan) A teljesen kicsimagolt 700 megás filmet csomagold be úgy, hogy a winrar-t elindítod kikeresed a filmet, (nekem magya rar van) kijelölöd, hozzáad gomb, (lent) kötetnagyság byte-ban: 92.000.000. Fejltett fülön pedig beállítod a jelszót. De ha most megnézed, hogy mekkora a mostani 8 rész mérete akkor annyi byte-ra állítsd a darabolást.
david93 Posted May 7, 2007 Author Posted May 7, 2007 Sikerült! Nem volt bonyolult, csak annak hangzott! Köszi szépen a segítséget!
Soma01 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Szivesen! Én írtam túl bonyolúltan? Lehet. De így legalább egyértelmû...
Recommended Posts