OOM-9 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Üdv mindenkinek! A múlt héten még boldog felhasználó voltam, mára kicsit elszottyadt a kedvem. Szomorúságom oka, hogy rendelkezem egy Sanyo digitális fotoaparattal, ami önmagában örömteli lenne, csak hogy az a rasnya eset állt elõ, hogy ha össze szeretném dugni USB-n keresztül a gépet a számítógépemmel, akkor kapok egy vicces ablakot: Amiket eddig megpróbáltam: *Kihúzni, újra bedugni - elvégezni az ablakban javasolt dolgot *Kikapcsolni a windows energiatakarékossági opcióját (hogy lekapcsolja az adott eszközt, hogy áramot spóroljon) *Átdugni az összes másik USB portba *Kihúzni minden más USB eszközt *Újraindítani *Kicserélni az elemeket a fényképezõben *Más USB eszközzel letesztelni, hogy mûködik-e maga a port (ebben az esetben, ha bedugtam a fényképezõgépet mûködõ USB eszköz mellé, akkor a mûködõt is ledobta) Legyetek szívesek segíteni, mert bánatom csokiba folytom. Ezt vegyétek fenyegetésnek!!! Köszi elõre is!
arpsoft Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Más gépen próbáltad csatlakoztatni a kamerát? Lehet, hogy zárlatos lett.
OOM-9 Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 Átvittem másik gépre és láss csodát! mûködött! Elkezdtem morfondírozni, hogy mi lehet a baja, mert visszadugva a sajátoméra ugyanazt produkálta. A megoldás: A fényképezõgép vezetéke egy részen meg van törve kissé és bizonyos állásokban produkálja a túláramot. Hát ennyi :\
Recommended Posts