szilard_v Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Sziasztok! Tudja valaki, hogy hogyan lehet kikapcsolni a notebookon a touchpad-ot? Letiltani nem lehet, csak eltávolítani, de akkor újra feltelepül magától. A funkcióbillentyûk nem mûködnek, mert nincs hozzá szoftverem, mert használtan vettem a gépet. Van esetleg valami szoftver külön erre? A gépem Fujitsu Siemens Lifebook E8110
Shia-ko Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Drivert, sofware-eket a gyártó honlapjáról tudsz letölteni, nézz körül. Van automata frissítés is a honlapjukon. A touchpad-et a vezérlõpulton, egér címszó alatt találod.
ProFiler Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Letiltani nem lehet, csak eltávolítani, de akkor újra feltelepül magától Miért nem lehet letiltani? Annak mennie kell. Milyen operációs rendszert használsz? Ciao.
angel-2 Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Üdv! Tudna nekem valaki segíteni? Nem régen vettem egy ACER TM 4520-ast. Azon eredetileg Vista van, nem is volt vele semmi gond, de fel akartam tenni programokat, és jött a kék halál, de úgy, hogy nem is indult el a gép, mert mindig újra indult. Elvileg olyan hibaüzenetet adott, hogy a driver nem kompatibilis a Vistával. (Alkohol 120%) Úgy döntöttem, jó lesz nekem az XP, mert az legalább már stabilabb, meg bejáratott. Fel is tettem mindent, az Acer honlapján megtaláltam a drivereket a notihoz, azokat is feltettem... Minden jól mûködik, kivéve a Touchpad (Ahhoz is van driver: Synaptic Touchpad). A probléma az, hogy ahhoz a drivert elvileg úgy kéne feltelepíteni, hogy a Windows meglátja az új hardvert, megpróbálja feltenni, mint egy PS/2-es egeret és utána kell telepíteni a driver progit. A probléma: A gép nem érzékeli, hogy van ott még egy hardver. Listából hozzáadni nem tudom, mert ott nem szerepel az, ami nekem kell... stb. Mi lehet a gond, hogy tudnám elérni, hogy lássa a gép a hardvert, hogy tudnám feltelepíteni a Touchpadet? Remélem valaki tud nekem segíteni, mert elég idegesítõ, nem mindenhol tudok használni USB-s egeret... Köszi
angel-2 Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Hello megint! Touchpad problem! Visszatettem a Vistat. Most már látja a hardvert, fel is telepíti mint PS/2 -es egeret. Aztán feltelepítem a Synaptics touchpad drivert, ami az acer support oldalán van, de már próbáltam azt is, ami a Synaptics oldalán van. ÉS NEM MÛKÖDIK! Próbáltam úgy is feltenni, hogy a windows keresse a drivert, próbáltam úgy is, hogy feltettem a driver progit, nincs több ötletem. A hibaüzenet ennyi: This device cannot start (code 10). Help me please! Köszi: angel
Recommended Posts