Jump to content
GSForum - Segélyvonal

TerraTec TValue

Recommended Posts

Posted

Sziasztok! Kaptam egy "kiselejtezett" PCI-os TerraTec TValue tuner-kártyát. Már a beépítés sem volt egyszerû, mert a foglalatba történt pattintás után nem tudtam csavarral rögzíteni (nem látszott a "lyuk") de végülis megoldottam. Mivel csak a "csupasz" kártáyt kaptam driver után néztem. A gyártó honlapjáról letöltött driver látszólag feltelepült ugyan, csak a WDM Audio Capture illesztõprogramra jelezte a Windows, hogy nincs illesztõprogram telepítve. Ha megpróbálom frissíteni, azt írja a Windows, hogy az eszközhöz nem szükséges illesztõprogram! (Sárga felkiálltójel nincs mellette, így látszólag rendben is van). Viszont: mivel nincs semmilyen kábelem, a TV-tuner Audio-out-jára kötöttem a hangfalat, viszont így sincs hang. Kellene még valami, vagy mással próbálkozzak? Vagy a TV-tuner line-out :nyíl: hangkártya line-in összekötettés megoldaná a problémát? (Nincs összekötõ kábelem, ezért kérdezem, hogy vegyek-e?).

Posted

A problémát sikerült megoldanom: a line out - line in mókamegoldotta a problémát.