Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Klónozás mindig ugyanarról a helyrõl

Recommended Posts

Posted

Sziasztok !

Tudna nekem valaki --aki otthon van ebben a témában-- olyan progit ajánlani amelyiknél a klónozást ugy lehet megoldani, hogy a kijelölt helyet klónozza akárhova is mozditom az egeret. Amit eddig próbáltam azok hafelegended az egérgombot " jön vele a kijelölés" és így mindig vissza kell vinni a klónhelyre

a kijelölést.

Lehet,hogy nem precizen fogalmazok, de azt szeretném, hogy egy kijelölt helyen maradna a klón, és azt a

pl. texturát folyamatosan kattingtatva at tudnám klónozni más helyre.

Használtam régebben egy ilyen prg.-t de sajna már nem emlékszem a nevére.

Arra gondolok: hátha valakinek a "szürkeállományában" ott van ennek a proginak a neve, és mint közkincset teszi teszi elérhetõvé :D

Ha tudtok légyszi segítsetek. Már csak egy kínom van....... Ha lehet ne kerüljön sokba, mert mostanában igencsak fáj a zsebem.

Billiboy

Posted

Ha jól értem, hogy mit is szeretnél, akkor neked a Paint Shop Pro nevû program Clone Brush eszköze kell, amelynél ki kell kapcsolni az Aligned mode-ot.

Ráadásul tudásához képest az ára nem is olyan vészes, alig több, mint 20 ezer magyar pénzbe kerül.

Posted

Giraffe.

Kösz, hogy törõdsz a nyûgömmel, de amire én emlékszem annak proginak nem volt ilyen hires neve és az ára is jóval alacsonyabb volt.

Ha tudnál ajánlani egy free progit azt nagyon megköszönném. ( Mondjuk annyira nagyon, hogy nagyon-nagyon ) :D

Posted

Az a baj, hogy ha van egy Paint Shop Pród, és azt elég magas szinten tudod használni, akkor nem kezdesz ingyenes programokat gyűjtögetni ugyanebből a kategóriából. :hááát:

Szerintem Google. De előtte megnézheted a GIMP-et és a Paint.NET-et, hogy nem tudnak-e ilyet.

Posted

Köszönöm Balázs, hogy Te is segítesz, és valószínûleg megfogadom a tanácsotokat.

Várok kicsit amig a zsebem meggyógyul.

billiboy

" A bolondokházából kifelé nézve a bolondok mind kivül vannak"