BILLIBOY Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Sziasztok ! Tudna nekem valaki --aki otthon van ebben a témában-- olyan progit ajánlani amelyiknél a klónozást ugy lehet megoldani, hogy a kijelölt helyet klónozza akárhova is mozditom az egeret. Amit eddig próbáltam azok hafelegended az egérgombot " jön vele a kijelölés" és így mindig vissza kell vinni a klónhelyre a kijelölést. Lehet,hogy nem precizen fogalmazok, de azt szeretném, hogy egy kijelölt helyen maradna a klón, és azt a pl. texturát folyamatosan kattingtatva at tudnám klónozni más helyre. Használtam régebben egy ilyen prg.-t de sajna már nem emlékszem a nevére. Arra gondolok: hátha valakinek a "szürkeállományában" ott van ennek a proginak a neve, és mint közkincset teszi teszi elérhetõvé Ha tudtok légyszi segítsetek. Már csak egy kínom van....... Ha lehet ne kerüljön sokba, mert mostanában igencsak fáj a zsebem. Billiboy
Giraffe1 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Ha jól értem, hogy mit is szeretnél, akkor neked a Paint Shop Pro nevû program Clone Brush eszköze kell, amelynél ki kell kapcsolni az Aligned mode-ot. Ráadásul tudásához képest az ára nem is olyan vészes, alig több, mint 20 ezer magyar pénzbe kerül.
BILLIBOY Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Giraffe. Kösz, hogy törõdsz a nyûgömmel, de amire én emlékszem annak proginak nem volt ilyen hires neve és az ára is jóval alacsonyabb volt. Ha tudnál ajánlani egy free progit azt nagyon megköszönném. ( Mondjuk annyira nagyon, hogy nagyon-nagyon )
payskin Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Az a baj, hogy ha van egy Paint Shop Pród, és azt elég magas szinten tudod használni, akkor nem kezdesz ingyenes programokat gyűjtögetni ugyanebből a kategóriából. Szerintem Google. De előtte megnézheted a GIMP-et és a Paint.NET-et, hogy nem tudnak-e ilyet.
BILLIBOY Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Köszönöm Balázs, hogy Te is segítesz, és valószínûleg megfogadom a tanácsotokat. Várok kicsit amig a zsebem meggyógyul. billiboy " A bolondokházából kifelé nézve a bolondok mind kivül vannak"
Recommended Posts