Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Egy rég elveszett fájl

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Történt egy elég nagy gubanc a gépemen és a két meghajtóm közül (értelemszerûen C és D) megrongálódtak a D meghajtó fájlai.

Azóta kétszer lett formázva a winchester.

Azt szeretném tudni hogy van-e bármilyen esély arra hogy egy fájlt visszaállíthassak?

Csak egy darab jpg kép kellene, semmi más.

Ha van valami bármennyire csekély esély akkor mondjátok el!

Drakenet

Posted

Próbálkozni lehet mindig de nincs rá sok esély. Alapvetõen az dönt, hogy a vinyó írt e már arra a területre. Ha csak formatálva volt kétszer akkor az még nem annyira gáz.

GetDataBack kell neked.

Posted
Próbálkozni lehet mindig de nincs rá sok esély. Alapvetõen az dönt, hogy a vinyó írt e már arra a területre. Ha csak formatálva volt kétszer akkor az még nem annyira gáz.

GetDataBack kell neked.

Akkor nem lehet sok esélyem mert azóta használom a vinyót. De azért szeretném megprobálni. Magyar vagy Angol a GetDataBack?

Posted

Természetesen angol nyelvű. De nem bonyolult.

Posted

Esetleg próbáld meg ezt a programot. Ez tud magyarul is.

Posted
Esetleg próbáld meg ezt a programot. Ez tud magyarul is.

Köszi,de ez sajnos ez nem müködött.

@Soma01

A GetDataBackbõl melyiket töltsem le FAT vagy NTFS? Mert az összeomlás elött FAT volt de most NTFS.

Drakenet

Posted

Ami volt azt szerintem. Amúgy meg próbálds ki mindkettõt.

Posted

Egyikkel sem talált csak max 4 honappal elzelötti fájlokat!

Valamit rosszul csináltam?

Posted

Már az is csoda, hogy olyan régieket is talált. Pontosabban attól függ, mennyit írt a vinyó azóta.

Én nem tudok jobb progit erre. Ha valaki tud ajánljon jobbat!

Van még azért: o&o, Active@ File Recovery.

Posted
Már az is csoda, hogy olyan régieket is talált. Pontosabban attól függ, mennyit írt a vinyó azóta.

Én nem tudok jobb progit erre. Ha valaki tud ajánljon jobbat!

Van még azért: o&o, Active@ File Recovery.

Hát hogyha ettõl függ akkor biztos vége!

Annak az egy darab fájlnak annyi!

De azért köszönöm a segítséget.

• 2 years later...
Posted

Sziasztok!

Egy Outlook mellékletet (doc) nyitottam meg, dolgoztam rajta, majd balga módon mentettem, és bezártam. Most nem találom a módosításokat tartalmazó fájlt. Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna abban segíteni, hol találom meg a fájlt (Vista van a gépen).

Elõre is kösz!

Posted

Nincs ott a wordben a legutóbb megnyitott fájlok között?

Posted

Nem, sajnos, nincs köztük...

Posted

Akkor azon túl, hogy listázd ki idõrendben a doc kiterjesztésû fájlokat, azt tudom mondani, hogy nyisd meg újra a mellékletet, kattints a mentésre, és figyeld a mentési útvonalat. Jó eséllyel ugyanott lesz.

Posted

Igen, ezeket már próbáltam. A c:\Users\xxxx\AppData\Local\Microsoft\Windows\Temporary Internet Files\Content.IE5\YZYLBDC4\ mappába mentene, de ott nincs az, amit délelõtt mentettem..

Posted

Ha azóta valami kipucolta a Temp-et (ideiglenes fájlok), akkor jó eséllyel keresztet vethetsz rá... Azt mondod, a keresõ sem találja meg? Engedd rá az egész Számítógépre.

Posted

Azt hiszem, elõbbi eset állhat fenn... Köszönöm a segítséget!

Posted

A mellékletek alapesetben nem csak olvasásra nyílnak meg?

Posted

Kb. két napja törölhettem egy naplo.txt nevû fájlt. Csak tegnap vettem észre, hogy hiányzik. Az e: meghajtó egyik mappájában volt. Nagyon kellene!

Két operációs rendszer van a gépemen: Vista és Windows 7 RC. Ezek a c:, illetve d: partíciókon vannak. Az e: partíció mérete 122 GB, szabad területe 24,5 GB. A Lomtár úgy van beállítva (sajnos), hogy a törölt fájlok nem kerülnek a kukába, hanem megsemmisülnek.

Próbáltam több visszaállító programot is, de eredménytelenül. Fizikailag nem íródhatott felül, sok az üres hely ezen a partíción és csak kevés fájlt másoltam/töröltem azóta.

Diskdigger, Freeundelete, PandoraRecovery2.1.1 és Getdataback ntfs. Ezeket próbáltam. :(

Köszi a segítséget!

Posted

Ha csak 1 bit is változott a partíción, akkor felülíródhatott. :(