Calyd Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Úgy láttam, hogy nincs ezzel foglalkozó téma, pedig szerintem jó volna. Olyannak képzelem, mint a "Keresek egy programot" topicot. Rögtön egy kérésem is lenne: tud valaki olyan oldal(akat), ahonnan hangfaltesztelõ mp3-akat lehet letölteni? Régen voltak ilyen mp3-aim, de hát az rég volt... Volt köztük olyasmi, mintha valami D&B lenne, meg olyan is, ami majdnem a nem hallható mélytõl ment egészen a nem hallható magasig. Tud valaki ilyet?
Calyd Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Ott minden van, itt meg csak linkek lennének. De ha láttam volna azt a topicot, akkor biztos nem nyitottam volna újat...
petzolkri Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Nekem tetszik egy oldal: István Király Általános Iskola Kótaj www.istvan-kotaj.sulinet.hu
Piegier Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Nekem egy olyan oldal kéne, ahol lehet zenét hallgatni, meg a lejátszót betenni a saját oldaladba. Olyan, mint ez <-- csak itt néha a hülye YouTube-s linkeket hozza be -_-
Pjotr Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Sziasztok! Olyan oldalt keresek, ahol nagyon nagy felbontású képek vannak, 4:3-as képarányban. Most keressük a tablóképnekvalót, ezért kell. Köszi!
Alex99 Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Nekem egy olyan oldal kéne, ahol lehet zenét hallgatni, meg a lejátszót betenni a saját oldaladba. Olyan, mint ez <-- csak itt néha a hülye YouTube-s linkeket hozza be -_- Ha még esetleg érdekel, akkor myspace.com elég jó.
elin Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Sziasztok! Jár még erre valaki? Olyan gondom lenne, hogy a képeimet szeretném egy oldalra feltölteni, eredeti méretben, ahonnan késõbb szintén eredeti méretben le is tudom tölteni. És korlátlan mennyiségben És több file-t is egyszerre, vagy több könyvtárat is. (mint a shutterflyban pl) Létezik ilyen oldal? Vagy valamilyen más megoldás is jöhet. Tulképpen a digitális emlékeket akarnám így megõrizni, mivel ugyebár a cd-k és dvd-k sem örök életûek Köszönöm elõre is!!
Leona. Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Képfeltöltés. Fájlmegosztó oldalak: Filedropper Myfreefilehosting Badongo
Alex99 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 A képfeltöltésről nem törlődik egy idő után? Én inkább felraknám őket a myspacere, ott lehet albumokat csinálni.
Leona. Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Idézet a képfeltöltés.hu oldalról: "add meg e-mail címed, és elküldjük a feltöltött képek listáját, hogy késõbb is emlékezz"
Alex99 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Aha, kösz. Bár a myspacet így is jobb megoldásnak gondolom. Persze feltöltheti mindkettőre is.
Leona. Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Én a myspacet nem ismerem, de ha albumot is lehet csinálni, akkor biztosan jobb.
Alex99 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Lehet, viszont regisztrálni kell, természetesen ingyen.
elin Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Hú, köszönöm szépen a válaszokat, segítséget! Megnéztem a felsorolt oldalakat, és kiderült, hogy a Badongon már fent vagyok, csak elfeledkeztem róla . És kipróbáltam, 100%-ban tölti le a képeket! ...és több mappát is tölt fel egyszerre! ...és albumokba is lehet rendezgetni!! KÖSZÖNÖM SZÉPEN NEKTEK!!!! :olé: Kezdődhet a meló....
Leona. Posted July 23, 2008 Posted July 23, 2008 Esetleg vehetsz egy 1 GB-os USB háttértárat, (kb. 1500 Ft.) arra elég sok kép ráfér. Bár azt nem tudom, hogy milyen hosszú életûek.
Timer Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Srácok! Olyan oldalt keresnék, ahonnan minõségi képeket lehetne letölteni, méghozzá RSS feed formájában. Elvileg van ilyen, mert van egy képkeretünk, ami szeretné ezt a megoldást.
pdiana Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Keresek egy oldalt, és úgy rémlik, hogy valamikor anno itt ajánlotta valaki. Az oldalon fel voltak sorolva ABC rendben a számítógép összes lehetséges programkódjai. Pirossal voltak jelölve azok a kódok, amik férgek, vagy vírusok, és ha rá kattintottam valamelyikre, akkor részletezte azt. Így a laikus szemmel is meg tudtam nézni, hogy melyik a rendszerfájl, és melyik veszélyes. Mivel én teljesen analfabéta vagyok ez ügyben, ezért tetszett meg az oldal, könnyen ki tudtam keresni a vírust. Ismeri valaki ezt az oldalt?
arpsoft Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Erre gondolsz: http://www.processid.com/processes.html ?
pdiana Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Szia! Nem pont ugyanez volt az oldal, de hasonló. Az általam keresett weblapon a jobb oldalon voltak oszlopokban a kódok. Azért nagyon szépen köszönöm, ez is jó lesz!
pdiana Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Ez sem pont az amit kerestem, de beírom, hátha másnak is kell majd: http://www.processlibrary.com/directory/
kmisi99 Posted July 22, 2009 Posted July 22, 2009 Hello! Olyan oldalakat keresek ahol ingyenes honlapot lehet csinálni. Mint például A mindenkilapja.hu. Az lenne a lényeg hogy egyszerű legyen mert csak pár képet kellene feltölteni egy kis szöveggel.
Jay Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Üdv! A Lap.hu oldalakhoz hasonló, német, vagy olasz nyelvû oldalakat keresek.
Recommended Posts