Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Keresek oldalakat

Recommended Posts

Posted

Úgy láttam, hogy nincs ezzel foglalkozó téma, pedig szerintem jó volna. Olyannak képzelem, mint a "Keresek egy programot" topicot.

Rögtön egy kérésem is lenne: tud valaki olyan oldal(akat), ahonnan hangfaltesztelõ mp3-akat lehet letölteni? Régen voltak ilyen mp3-aim, de hát az rég volt... Volt köztük olyasmi, mintha valami D&B lenne, meg olyan is, ami majdnem a nem hallható mélytõl ment egészen a nem hallható magasig. Tud valaki ilyet?

Posted

Szerintem ez egy elég hasonló topik. Vagy nem? :hááát:

Posted

Ott minden van, itt meg csak linkek lennének. De ha láttam volna azt a topicot, akkor biztos nem nyitottam volna újat...

• 3 months later...
  • 2 months later...
Posted

Nekem egy olyan oldal kéne, ahol lehet zenét hallgatni, meg a lejátszót betenni a saját oldaladba.

Olyan, mint ez <-- csak itt néha a hülye YouTube-s linkeket hozza be -_-

• 3 months later...
Posted

Sziasztok!

Olyan oldalt keresek, ahol nagyon nagy felbontású képek vannak, 4:3-as képarányban.

Most keressük a tablóképnekvalót, ezért kell.

Köszi!

Posted
Nekem egy olyan oldal kéne, ahol lehet zenét hallgatni, meg a lejátszót betenni a saját oldaladba.

Olyan, mint ez <-- csak itt néha a hülye YouTube-s linkeket hozza be -_-

Ha még esetleg érdekel, akkor myspace.com elég jó.

• 4 months later...
Posted

Sziasztok! Jár még erre valaki?

Olyan gondom lenne, hogy a képeimet szeretném egy oldalra feltölteni, eredeti méretben, ahonnan késõbb szintén eredeti méretben le is tudom tölteni.

És korlátlan mennyiségben

És több file-t is egyszerre, vagy több könyvtárat is. (mint a shutterflyban pl)

Létezik ilyen oldal?

Vagy valamilyen más megoldás is jöhet. Tulképpen a digitális emlékeket akarnám így megõrizni, mivel ugyebár a cd-k és dvd-k sem örök életûek :(

Köszönöm elõre is!!

Posted

A képfeltöltésről nem törlődik egy idő után?

Én inkább felraknám őket a myspacere, ott lehet albumokat csinálni.

Posted

Idézet a képfeltöltés.hu oldalról: "add meg e-mail címed, és elküldjük a feltöltött képek listáját, hogy késõbb is emlékezz"

Posted

Aha, kösz. Bár a myspacet így is jobb megoldásnak gondolom.

Persze feltöltheti mindkettőre is. :D

Posted

Én a myspacet nem ismerem, de ha albumot is lehet csinálni, akkor biztosan jobb.

Posted

Lehet, viszont regisztrálni kell, természetesen ingyen.

Posted

Hú, köszönöm szépen a válaszokat, segítséget!

Megnéztem a felsorolt oldalakat, és kiderült, hogy a Badongon már fent vagyok, csak elfeledkeztem róla :szöszi: .

És kipróbáltam, 100%-ban tölti le a képeket!

...és több mappát is tölt fel egyszerre!

...és albumokba is lehet rendezgetni!!

KÖSZÖNÖM SZÉPEN NEKTEK!!!! :olé: :istenvagy::kösz:

Kezdődhet a meló.... ;)

Posted

Esetleg vehetsz egy 1 GB-os USB háttértárat, (kb. 1500 Ft.) arra elég sok kép ráfér. Bár azt nem tudom, hogy milyen hosszú életûek.

• 2 months later...
Posted

Srácok! Olyan oldalt keresnék, ahonnan minõségi képeket lehetne letölteni, méghozzá RSS feed formájában. Elvileg van ilyen, mert van egy képkeretünk, ami szeretné ezt a megoldást.

• 2 months later...
Posted

Keresek egy oldalt, és úgy rémlik, hogy valamikor anno itt ajánlotta valaki. Az oldalon fel voltak sorolva ABC rendben a számítógép összes lehetséges programkódjai. Pirossal voltak jelölve azok a kódok, amik férgek, vagy vírusok, és ha rá kattintottam valamelyikre, akkor részletezte azt.

Így a laikus szemmel is meg tudtam nézni, hogy melyik a rendszerfájl, és melyik veszélyes. Mivel én teljesen analfabéta vagyok ez ügyben, ezért tetszett meg az oldal, könnyen ki tudtam keresni a vírust.

Ismeri valaki ezt az oldalt?

Posted

Szia! Nem pont ugyanez volt az oldal, de hasonló. Az általam keresett weblapon a jobb oldalon voltak oszlopokban a kódok. Azért nagyon szépen köszönöm, ez is jó lesz!

• 7 months later...
Posted

Hello!

Olyan oldalakat keresek ahol ingyenes honlapot lehet csinálni. Mint például A mindenkilapja.hu. Az lenne a lényeg hogy egyszerű legyen mert csak pár képet kellene feltölteni egy kis szöveggel.

• 4 months later...
Posted

Üdv!

A Lap.hu oldalakhoz hasonló, német, vagy olasz nyelvû oldalakat keresek.