borsi Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Készítettem egy weboldalt, amelyben input mezõk vannak, a mezõk kinézetét egy css fájl határozza meg. Az a kérdésem, hogy miért van az, hogy az email mezõ nem olyan színben jelenik meg, ahogy a többi, hanem kisárgul. Ez nagy probléma számomra, mivel a beírás szövege is sárgás, és ebben a mezõben nem látszik. Tud valaki megoldást javasolni nekem? Elõre is köszi
zsoltchelsea Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Ha nem üt el a színvilágtól a sárgás háttér, akkor másik betûszínt adj neki! Ha beszúrod a forráskódokat, többet is tudok mondani.
borsi Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Kedves zsoltchelsea! Köszi gyors válaszod, sajnos a háttér színe sötét, nem én döntöm el, hanem a fõnököm, így nem tudok sötét betûket írni. a kód: <div align="left"> <input type="text" name="mailcim" size="30" maxlength="60"> <br /> Az email címedre azért van szükség hogy kizárjuk a hamis jelentkezéseket. A regisztráció után kapsz email-ben egy visszaigazoló emailt, mely segítségével megerõsítheted a regisztrációt. </div> ez van a css-ben: input { background-color:#2A2A28; font-size:12px; border-style:solid; border-width:1px; border-color:#666666; color: #FFFFA0; }
borsi Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Köszi, közben megtaláltam a választ: http://code.jenseng.com/google/#autofillusers
Recommended Posts