Jump to content
GSForum - Segélyvonal

HP PSC Scanner hiba

Recommended Posts

Posted

Van eg hp psc nyomtatóm és azt hiszem elromlott a scanerje neki. A probléma a következõ aletapogató lassan elõre hátra mozog a nyomtató végében és aztán leáll. Ha valaki tudja mi a proléma az segítsen!

• 7 months later...
Posted

nekem is egy hp psc-m van, úgy hiszem elromlott, mivel a vízszintes és vékony vonalakat nem kedveli (ferde vonalazást csinál belõlük a szivárvány színeiben)

tud valaki megoldást vagy a probléma okát? :bizonytalan:

• 2 years later...
Posted

Nekem is egy HP PSC 1510-es multifunkciós készülékem van és tegnap óta egyszerûen nem hajlandó scannelni. Bármit rakok az üveglapra, csak egy koromfekete képet "olvas" be. Mi ilyenkor a teendõ és miért csinálja ezt? Köszönöm elõre is a segítséget.

Posted

Ha fénymásolni próbálsz mi történik?

Posted

Fénymásolni jelenleg nem tudok, mert nincs benne patron, a nyomtatót a napokban kaptam egy ismerõstõl és nem volt még idõm festékpatront venni. Így a power gomb villog csak zölden. Mert ha fénymásolni sem fénymásol, javítható? Vagy rendelhetõ bele alkatrész? Cserélni nem nagyon szeretném, mert garancia valószínûleg nincs már rajta.

Posted

Ez csak egy teszt lett volna. Ugyan is, ha fénymásolni tud, akkor tuti nem hardveres hiba.

Posted

Fénymásolni sem tud. :( Javítható, vagy felejtõs a dolog?

Posted

Ha már nincs rajta gari, egy ilyen hiba javításáért tuti akkora összeget kérnek, hogy ne érje meg a javítás.

Posted

Értem. :( Köszönöm a segítségeteket.

Posted

Van ez a HP PSC 1410... Ez is jó ha csak otthonra kell. Nekem kettõ van belõle, mert olcsóbb a nyomtató (amihez patronok is járnak) mint a színes és fekete-fehér patron, ha kifogyna...

Nem tudom árulják-e még, de elég jó árban volt...

Posted

Én már nem láttam boltokban. :/ A patron megvásárlása lenne a legkevesebb, mert azt töltetni is tudom nagyon jó áron.

Posted

Hali!

Nekem is hasonló problémám van.Neten keresztül most vettem egy hp psc 1410 all in one multi készüléket.Nyomtatni tökéletesen nyomtat,viszont fénymásolni csak egy teljes feket lapot fénymásol.Szkennelni szintén egy fekete lapot olvas be.

Jól befürödtem vele? Vagy mi lehet a gond?Akitõl vettem azt mondja neki tökéletesen mûködött,próbálljam meg újra telepíteni.Megtörtént,de ugyanaz a szitu.

Várom válaszotokat!

Köszi!!!!

Posted

Újratelepíteni felesleges volt, mert a fénymásolásnak nincs köze a driver-hez.

Szerintem felejtõs.

Posted

Köszi a segítséget.És egyébként mi lehet az oka a hibának?

Passz??

Jól átvertek,pedig direkt rá is kérdeztem hogy minden funkciója tökéletesen mûködik e .De lehet,hogy a postán sérült valamije.

Posted

Úgy tûnik, ezek a berendezések rendkívül érzékenyek a mozgatásra. Aznap este, amikor megkaptam, leraktam a földre használat után, mert nem volt még hely az asztalon. Másnap reggel már nem mûködött. :( Mondjuk nekem nyomtatni nyomtat rendesen, szóval használható, csak fontos lett volna, hogy scannelni is tudjon. Utolsó megoldásként azt látom, hogy pár közeli számítógépszervízt meglátogatok, hátha van nekik ilyen alkatrészként.