kifly Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Van eg hp psc nyomtatóm és azt hiszem elromlott a scanerje neki. A probléma a következõ aletapogató lassan elõre hátra mozog a nyomtató végében és aztán leáll. Ha valaki tudja mi a proléma az segítsen!
name-o Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 nekem is egy hp psc-m van, úgy hiszem elromlott, mivel a vízszintes és vékony vonalakat nem kedveli (ferde vonalazást csinál belõlük a szivárvány színeiben) tud valaki megoldást vagy a probléma okát?
gyorfypeti Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Nekem is egy HP PSC 1510-es multifunkciós készülékem van és tegnap óta egyszerûen nem hajlandó scannelni. Bármit rakok az üveglapra, csak egy koromfekete képet "olvas" be. Mi ilyenkor a teendõ és miért csinálja ezt? Köszönöm elõre is a segítséget.
gyorfypeti Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Fénymásolni jelenleg nem tudok, mert nincs benne patron, a nyomtatót a napokban kaptam egy ismerõstõl és nem volt még idõm festékpatront venni. Így a power gomb villog csak zölden. Mert ha fénymásolni sem fénymásol, javítható? Vagy rendelhetõ bele alkatrész? Cserélni nem nagyon szeretném, mert garancia valószínûleg nincs már rajta.
Csaba_# Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ez csak egy teszt lett volna. Ugyan is, ha fénymásolni tud, akkor tuti nem hardveres hiba.
gyorfypeti Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Fénymásolni sem tud. Javítható, vagy felejtõs a dolog?
Csaba_# Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Ha már nincs rajta gari, egy ilyen hiba javításáért tuti akkora összeget kérnek, hogy ne érje meg a javítás.
geri005 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Van ez a HP PSC 1410... Ez is jó ha csak otthonra kell. Nekem kettõ van belõle, mert olcsóbb a nyomtató (amihez patronok is járnak) mint a színes és fekete-fehér patron, ha kifogyna... Nem tudom árulják-e még, de elég jó árban volt...
gyorfypeti Posted March 2, 2010 Posted March 2, 2010 Én már nem láttam boltokban. :/ A patron megvásárlása lenne a legkevesebb, mert azt töltetni is tudom nagyon jó áron.
Peti1981 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Hali! Nekem is hasonló problémám van.Neten keresztül most vettem egy hp psc 1410 all in one multi készüléket.Nyomtatni tökéletesen nyomtat,viszont fénymásolni csak egy teljes feket lapot fénymásol.Szkennelni szintén egy fekete lapot olvas be. Jól befürödtem vele? Vagy mi lehet a gond?Akitõl vettem azt mondja neki tökéletesen mûködött,próbálljam meg újra telepíteni.Megtörtént,de ugyanaz a szitu. Várom válaszotokat! Köszi!!!!
geri005 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Újratelepíteni felesleges volt, mert a fénymásolásnak nincs köze a driver-hez. Szerintem felejtõs.
Peti1981 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Köszi a segítséget.És egyébként mi lehet az oka a hibának? Passz?? Jól átvertek,pedig direkt rá is kérdeztem hogy minden funkciója tökéletesen mûködik e .De lehet,hogy a postán sérült valamije.
gyorfypeti Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Úgy tûnik, ezek a berendezések rendkívül érzékenyek a mozgatásra. Aznap este, amikor megkaptam, leraktam a földre használat után, mert nem volt még hely az asztalon. Másnap reggel már nem mûködött. Mondjuk nekem nyomtatni nyomtat rendesen, szóval használható, csak fontos lett volna, hogy scannelni is tudjon. Utolsó megoldásként azt látom, hogy pár közeli számítógépszervízt meglátogatok, hátha van nekik ilyen alkatrészként.
Recommended Posts