barb1 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 hello! tegnap vettem egy acer aspire notit és van vele egy kis gondom. windowst akartam volna telepiteni ezért átállitottam a biosban hogy dvdröl bootoljon. kiléptem, újraindult, de még nem akartam elkezdeni telepiteni ezért megnyomtam a kikapcsológombot még az induló aceres képernyõn.na erre megállt minden és még kikapcsolni sem lehet. az aksit nem mertem kivenni mert nem tudom ártana e neki. mit tegyek? légy szíves valaki valmit...kösz!
ProFiler Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Hosszan tartsd nyomva a bekapcsológombot! Ui. Ha már lemerült az akku, úgyis leállt. Ciao.
barb1 Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 hi igazából ennyire nem vagyok hülye ám... azért irtam mert erre sem akart kikapcsolni.szóval megvártam mig lemerül. windows telepités során még két érdekes dologra lettem figyelmes: 1. a laptop matricájának tanulsága szerint 80 gbs vinyónak kéne benne lenni (meghát ilyet is választottam) de ennek ellenére 120 as. 2. 512 ram helyett meg 384 et ír. lehatséges az hogy a videokari vesz el magának 128 at?de ha a vidokari az attól még miért nem a valós fizikai adatot adja meg? köffi
ProFiler Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 1. Erre nem tudok mit mondani, örülj neki! 2. A grafikus vezérlõ veszi el a rendszermemóriát. Ennyi marad a teljes fizikai rendszermemória, ezért is ír ki ennyit. BIOS-ban lehet módosítani. Ciao.
buci015 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Sziasztok! olyan gondom van, hogy van egy viszonylag új laptopom, ami néha eléggé idegesítõ tud lenni: szó nélkül bezár minden programot és kikapcsol. Utána meg egy jó darabig nem is lehet visszakapcsolni. (nem túlmelegedés) Ha tudtok, légyszi segítsetek! elõre is köszi / bocsi, hogy ide írtam ezt be, csak nem akartam ilyennek új témát létrehozni/
buci015 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Köszike megoldódott kiderült, h. le volr kapcsolva az elosztó és lemerült az akksi
béla12 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Üdvözlet Lenne egy olyan apró problémám, hogy egy barétom acer 5720-s notijára win blade lett felrámolva. (nem tetszett neki a gyári vista, de ez más kérdés) Minden szép és jó, csak a lellítás/ujraindítás esetén van egy kis gond. Elkezdi leállítani a gépet, majd mikor már a winyó is leállt, kurzor megfagy és win leáll képernyõvel beragad. Teljes kikapcs csak a power gombbal. Valamint a hibernálásból sem akar felébredni. Szerintem nem hardware-s dolog mert a vista-val még minden rendben volt. Viszont ez a blade más gépeken nem okozott problémát.
_Acsi_ Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Hali! Nekem is 5720 van, ugyanígy jártam. A gyári Vista nem ment jól, leszedtem. Helyette XP lett, és ugyanezek a hibák jöttek elõ. Driver hiba! Nekem pl. a webkamera driver kavart be, pedig a gyártó oldaláról szedtem le. Kerestem másikat. Kezdd el eltávolítani a cuccokat szép sorban, és nézd meg, mikor áll helyre! üdv! Attila
Recommended Posts