Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

hello!

tegnap vettem egy acer aspire notit és van vele egy kis gondom.

windowst akartam volna telepiteni ezért átállitottam a biosban hogy dvdröl bootoljon.

kiléptem, újraindult, de még nem akartam elkezdeni telepiteni ezért megnyomtam a kikapcsológombot még az induló aceres képernyõn.na erre megállt minden és még kikapcsolni sem lehet. az aksit nem mertem kivenni mert nem tudom ártana e neki.

mit tegyek?

légy szíves valaki valmit...kösz!

Posted

Hosszan tartsd nyomva a bekapcsológombot!

Ui. Ha már lemerült az akku, úgyis leállt. ;)

Ciao.

Posted

hi igazából ennyire nem vagyok hülye ám...

azért irtam mert erre sem akart kikapcsolni.szóval megvártam mig lemerül.

windows telepités során még két érdekes dologra lettem figyelmes:

1. a laptop matricájának tanulsága szerint 80 gbs vinyónak kéne benne lenni (meghát ilyet is választottam) de ennek ellenére 120 as.

2. 512 ram helyett meg 384 et ír. lehatséges az hogy a videokari vesz el magának 128 at?de ha a vidokari az attól még miért nem a valós fizikai adatot adja meg?

köffi

Posted

1. Erre nem tudok mit mondani, örülj neki! :D

2. A grafikus vezérlõ veszi el a rendszermemóriát. Ennyi marad a teljes fizikai rendszermemória, ezért is ír ki ennyit. BIOS-ban lehet módosítani.

Ciao.

Posted

Sziasztok! olyan gondom van, hogy van egy viszonylag új laptopom, ami néha eléggé idegesítõ tud lenni: szó nélkül bezár minden programot és kikapcsol. Utána meg egy jó darabig nem is lehet visszakapcsolni. (nem túlmelegedés) Ha tudtok, légyszi segítsetek! elõre is köszi / bocsi, hogy ide írtam ezt be, csak nem akartam ilyennek új témát létrehozni/

Posted

A memtestet futtasd le rajta!

Ciao.

Posted

Köszike megoldódott :D kiderült, h. le volr kapcsolva az elosztó és lemerült az akksi :lol::lol:

• 6 months later...
Posted

Üdvözlet

Lenne egy olyan apró problémám, hogy egy barétom acer 5720-s notijára win blade lett felrámolva. (nem tetszett neki a gyári vista, de ez más kérdés) Minden szép és jó, csak a lellítás/ujraindítás esetén van egy kis gond. Elkezdi leállítani a gépet, majd mikor már a winyó is leállt, kurzor megfagy és win leáll képernyõvel beragad. Teljes kikapcs csak a power gombbal. Valamint a hibernálásból sem akar felébredni. Szerintem nem hardware-s dolog mert a vista-val még minden rendben volt. Viszont ez a blade más gépeken nem okozott problémát.

Posted

Hali!

Nekem is 5720 van, ugyanígy jártam. A gyári Vista nem ment jól, leszedtem. Helyette XP lett, és ugyanezek a hibák jöttek elõ. Driver hiba! Nekem pl. a webkamera driver kavart be, pedig a gyártó oldaláról szedtem le. Kerestem másikat. Kezdd el eltávolítani a cuccokat szép sorban, és nézd meg, mikor áll helyre!

üdv!

Attila