Netkaloz Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Üdv Mindenkinek! Nagy örömmel letöltöttem a kipróbálható verzióját a címben említett programnak, feltelepítettem. Aztán le is töröltem, meggondolatlanul, nosza, gyorsan felraktam volna újra de a meglepetés akkor ért, amikor a telepítés közben "Stopped services" felirat jelent meg, majd sokáig semmi és ezután egy hibaüzenet ablak, amibõl csak a cancel vezetett ki, így a telepítés leállt. Letöltöttem másik helyrõl, azzal sem jutottam elõrébb, pár alkalom után feladtam. Rendszertakarító programmal kiszedtem a sok felesleget, de a telepítés nem akar összejönni. Ilyet még nem tapasztaltam "pályafutásom" alatt. Tud valaki megoldást? Elõre is köszönöm.
Netkaloz Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Megpróbáltam az egyel ezelõtti verziót feltelepíteni, az sem megy. Nagy baj, mert sürgõs lenne. Nem értem mi lehet a baj.
Halasi Miklós Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Szerintem ez valami rendszerprobléma lesz, nem a telepítõé. A rendszerben nézz inkább körül...
payskin Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Nem tudom, hogy ez okozza-e, de a Corel berakott a Paint Shop Próba, és állítólag összes új termékébe egy Protexis Licencing nevű DRM fostaligát, ami folyamatosan bent ül a gépben. Így kell eltávolítani: Then go to Administrative Tools -> Services and stop ProtexisLicensing (or just press Start-> Run -> services.msc and press Enter) Stop the service and put on Disable. Go to Strat-> Run -> sc delete ProtexisLicensing and press Enter, now ProtexisLicensing will be removed from services list Go to SYSTEM32 folder and delete this files: - PSIService.exe - PSIKey.dll Én, a magam részéről, bojkottálom a cég termékeit, amíg ez az állapot nem változik.
Netkaloz Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 @Halasi Miklós Akár rendszerhiba is lehet, de a X-es végül feletelepedett a gépemre, remélem holnap sikeres bemutatót is tudok belõle tartani... @Spányik Balázs Amint túl vagyok a bemutatón, holnap este leszedem a x-est, és kipróbálom az általad leírtakat, remélem beválik. Egyébként én sem használom, de azt kérték tõlem, hogy ebbõl tartsak egy rövid bemutatót, így nem volt sok választásom. Köszönöm mindkettõtöknek!
osteoporosis Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Hello Nekem is nagyon fontos lenne a dolog. Ha tud valaki megoldást jelezze kérem: András
Netkaloz Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Üdv Mindenkinek! Végül is nem a PSP-ből, hanem a körlevél készítésből kellett előadást tartanom. Ettől függetlenül még nem próbáltam ki a Balázs javaslatát, de hamarosan, eddig ugyanis nem is használtam a progit. @osteoporosis Szerintem próbáld ki te is Balázs javaslatát.
osteoporosis Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 (edited) Hello Az a baj, hogy nálam a telepítés után azt írja ki hogy a The Paint Shop Pro has expired, and now will terminate. Hiába próbáltam a megoldást, nem jött össze. Az a baj hogy ez a trial verzió érzékeli és nem tudom miért. Edited May 10, 2007 by Spányik Balázs
payskin Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Nem pontosan értem, mit akarsz csinálni, de a fenti módszer nem oldja meg azt a problémát, hogy ha lejárt a 30 nap, tovább használhasd a kipróbálható változatot.
Recommended Posts