BlueGold Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Keresek egy olyan programot ami tudja címben megadott funkciot. Találtam külömbözö "video streamokat" a neten így néznek ki: mms://xxx.xxx.xxx.xxx/streamneve ( az xxx = ip cim ) ezekbõl szeretnék felvenni. Kösz elõre is a segitséget.
JOINT72 Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Itt a téma topikja: Link. SDP nevü programot keresd: Link. Ha az url mms kezdetű akkor a Setup -> Setup Options -> Protocol-nál a TCP-hez rakj pöttyöt. Ha http kezdetű akkor a HTTP-hez. URLs-hez másold a videó linkjét és a Go-val tölts. OnlineTV 2: link. Ez az igazi pirosgombos program.
lilluli0361 Posted June 17, 2010 Posted June 17, 2010 Az avaxhome.ws oldalról letöltheted a ProgDvb 6-os progit, ami 21 napig mûködik. WMW kiterjesztésû a fájl, amit felveszel. Ezt átalakítod MPEG2-vé és ekkor már kényelmesen vághatod. Én csak a magyar zenetv-rõl próbáltam az unokámnak felvenni. Különbözõ napszakokban eltérõ a felvétel minõsége. A felvételen a hang és a kép nem mindig van együtt.( az adás természetesen hibátlan) Jó szórakozást!
Recommended Posts