Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Faterom szokott zenélni szintetizátoron és énekel is. Lakodalmakban kisebb rendezvényeken szokott zenélni idõnként. Viszont szeretne minél több helyre járni,és sokszor kérnek tõle zenei anyagot(mintát)amit meghallgatnának,hogy mégis,hogy játszik. Cd-t lenne jó készíteni. Ehhez kérnék segítséget,hogyan tudnék egy jó minõségû zenei anyagot felvenni a gépemmel? Remélem van valaki itt aki ért hozzá és tudna segíteni,mert nagyon fontos lenne. Segítsetek légyszi.

Posted

Gondolom a fater keverõt, erõsítõt és hangfalakat is használ. Ha van keverõ, akkor annak a kimenetérõl, ha van elõerõsítõ, akkor abból is ki lehet. Keress valami REC csatlakozót és az menjen a hangkari line in-be. Szerintem nem egy bonyolumlt. Aztán a gépeddel felveheted és akár meg is vághatod az anyagot.

Posted

erõsítõje van hangfalakkal. lehet le kéne fotóznom az erõsítõt ha nem találom. a gépbe a mikrofon bemenetbe kell dugni ahová a messengerhez a mikrofont dugom?

Posted

Nem!!

Van olyan, hogy Lyne in, általába kék színû a csatlakozó. Mikrofonbemenetet használva vonalbemenetnek, legjobb esetbe is nagyon torz lessz a felvétel. Rosszabb esetbe a bemenet is károsodhat.

Posted

az erõsítõ/keverõ típusa beringer 2000. hátujára van írva még:europower pmx 2000. ha ez így segít. mert nem tudom megtalálom e majd a sok csatlakozó közül melyik a kimenet.

Posted

Ilyen? Link

Ha ilyen, akkor jobboldalon az alsó sarokban nézelődj, hogy mik vannak odaírva a csatikhoz? A 10-es csatinál mi van írva a 4 RCA-hoz?

Posted

Fater nem ott lakik ahol én,délután ér haza4 körül mjd akkor leinfózom telón. Progit milyet kellene használnom a felvételhez? valami olyan kellene ami jó minőséget produkál és lehet tisztázni ha estleg zajos lenne. Egy nagy gondom van vele,nem csináltam még ilyet és félek nem fogom tudni használni,beállítani a progit. nincs olyan ami jó és van hozzá leírás?

soundforge-ot ajánlották többen. nem tudom tényleg ez e a legjobb nekem erre a célra. Meg találok e hozzá valami beállítási segédletet.

• 1 year later...
Posted

Szia, én ismerem ezt az erősítőt!!!!

legegyszerűbb úgy volna hogy veszel (vagy van) egy aux ról jack re alakító zsinórod (kb. max 1000 ft)

és a 10 oszlopban van 2 aux csatlakozó abból az alsó a kimenet...

arról kellene kötni a számítógép mikrofon menetére.

Felvenni szerintem bőven elég a nero wave editor.....

IPB kép

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

Ha pontosabb leírás kell, írj ide!