Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Táskariasztó

Recommended Posts

Posted

Az lenne a nagy-nagy kérdésem a Nagyérdemûhöz, hogy tud-e valaki olyan riasztóról, ami két mobil részbõl állna: az egyik lenne a zsebemben, a másik pedig egy nagyobb értéket tartalmazó táskában (pl. notebook- vagy fotóstáska). A risztásnak akkor kellene megtörténnie, amikor a két darab között a távolság 5-10 méternél nagyobbra nõ.

Ez részben csökkentené annak kockázatát, hogy valaki a notebookomat vagy a fotós felszerelésemet véletlenül trombitának nézi, és megfújja; másrészt még félálomban sem hagynám ott pl. egy étteremben a tatyót (többször majdnem elõfordult).

Szóval ötleteket, javaslatokat várnék...

Posted

A Conradnál láttam ilyesmit, de megmondom õszintén, fogalmam sincs, mi ennek a neve. Jövõ héten úgyis arra járok, akkor megnézem Neked.

Ciao.

Posted
Erre gondoltál? Valami hasonló is jó lenne. Akár elõbb-utóbb Neked is. 8)
Posted

Nagyon hasonló, de kint nem pont ugyanilyet láttam. Majd mondok rá árat is, nálunk ez elég soknak tűnik...

Ciao.

Posted

Azt én is láttam, hogy ugyanez kicsit nyugatabbra 20 dollár körül van.

Az viszont gáz, hogy a hozzászólásod már másodszor nem jelenik meg az "Új üzenetek..." listában. :mérges:

Posted

Megnéztem, de csak egy kábeles Voltcraft volt nekik raktáron (4,90 Euro), az eladó meg a kábelnélkülire azt mondta, hogy 19,90 Euroért szokott lenni.

Ciao.

Posted

És ez a kábelnélküli mit tud? Mert ha kb. azt - esetleg többet -, mint amit a topiknyitóban írtam, akkor engem ennyiért biztosan érdekelne. Sõt, ha baráti körben megkérdezem, akár 4-5 vagy még többre is szükség lehet. (Van olyan ismerõsöm, akinek csak a váza 1,5 millió, és van több 600 ezer fölötti objektíve. Neki egy ilyen nagyon hasznos lenne.)

Posted

Akkor megnézem másik áruházukban is, hátha ott van nekik raktáron. Valószínûleg hasonló eszközrõl van szó.

Ciao.