Jump to content
GSForum - Segélyvonal

GTA IV

Gereby

Recommended Posts

Posted

Ma 0:00-kor a Rockstargames megmutatott egy morzsát az új játékból. Mely szerintem ütött egy nagyot a találgatóknak. Mindenki azt mondogatta, hogy jön Európába vagy Tokyóba a játék színtere... Hát nem!

Nem lövöm le a poént... Már csak a gyönyörû grafika miatt is kideríthetõ, hová csöppenünk (újra)...

>>Íme a TRAILER!<<

Bár még a másik dolog, mely a találgatók kedvenc témája, hogy multi vagy MMO vagy marad single, még mindig nem derült ki...

Posted

Kétség kívül szép, bár ez még csak a trailer volt. Az MMO-ra átállás pedig elég drasztikus váltás lenne... :)

Posted

De egy hivatalos Multiplayer játékmód jól jönne már.

Posted

Ilyen grafikával eléggé valószínűtlen lenne MMO-ban. De egy hivatalos jól működő multi valóban elkellene.

Egyébként ha ilyen lesz a város... :pislog: Komolyan mondom... Győnyörű... :)

Posted

Tényleg nagyon szép. Kíváncsi vagyok milyen lesz az erőforrás igénye.

Posted

Kihozzák PC-re is vagy csak konzolokra?

Posted

Biztos kijön PC-re csak szerintem megint kb. 1 év késéssel.

Posted

Ez a játék nagyon tetszik, ha kijön PC-re érdekelni fog, ha nem akkor *****. :(

Posted

Ki fog, csak lehet megint az lesz mint a SA-nál, hogy a Sony lefizeti a Rockstart, hogy PS-re elõbb jöjjön ki.

Posted

Bocsi... Most az XBox360 a preferált! ;)

Posted

Az talán jobb nekünk. A Microsoft talán nem köti ki, hogy egy évet csússzon a megjelenés, hiszen neki érdeke, hogy PC-n is kijöjjön mert neki az is növeli a bevételét, meg ugye Xboxról PC-re és PC-rõl Xboxra egyszerû játékot átírni, hiszen az Xbox és a windows azért valahol rokonok, Directx pl. mindegyikben van.

• 1 year later...
Posted

Most jövök a bemutató partyról, ahol XBOX 360-on ki tudtuk próbálni. Nos, az egyik XBOX 360 kb. félóránként fagyott, de valószínűleg a gép volt rossz, mert a többi bírta a strapát. Szerintem katasztrófa ez a konzolos irányítás, de a leggázabb az volt, hogy egyszerűen bizonyos helyzetekben nem kanyarodott az autó. Ettől persze még jól elszórakoztunk, például simán behajtottam a reptérre, nekimentem egy leszálló Boeingnek, kaptam rögtön 4 csillagot, aztán kergetőztem a rendőrökkel a kifutópályán, aztán kifagyott az XBOX. :lol:

Na, mindegy, akkor sem veszek XBOX 360-at egy játék kedvéért, még ha a 11 órás tombolán óriási mázlim volt, és kihúzták a számomat, így egy GTA-val gazdagabban jöttem haza. :P Fel is raktam a polcra.

Ha valaki szeretné magának, akkor XBOX 360-as vagy PS3-as verzióban lehet megvásárolni azonos áron, ehhez képest ma hegyekben adtuk át a futárnak az előrendeléseket. Meglepő. Tudom, magam ellen beszélek, de nekem ez túlzás egy játékért, akármennyire is az év játéka, akármennyire is szórják rá a 10/10-eket szerte a világon. Megvárom, míg kijön a PC-s (ha kijön), addigra remélem sikerül felújítani a gépet. (De azt is csak az után fogom megvenni, hogy valaki meggyőződött róla, hogy nem kell benne repülni. :P)

Posted

Én is nagyon várom, hogy kijöjjön PC-re.

Posted

Tekintve, hogy teljesen ellentmondó híresztelések vannak arról, hogy idén októberben megjelenik, illetve hogy nem is tervezik PC-s változat kiadását, amondó vagyok, hogy az XBOX exkluzivitás meg a Microsoft jó nagy pénze miatt legalább egy-másfél évet kell majd rá várnunk. :(

Posted

Én is olvastam, hogy nem biztos még, hogy PC-re is lesz. Nem örülnék neki. :huh:

Posted

Balázs te miért utálod ennyire a repülõs részeket? A San Andreas-tól is emiatt szabadultál meg, nem? Pedig szerintem jó mert gyorsan el lehet jutni bárhova :) .

Posted

Mert a GTA III-at és a Vice Cityt is végigjátszottam nagy örömmel (még a helikopteres küldetés sem készített ki annyira, mint sokakat), a San Andreasban pedig végleg elakadtam a repülõs feladatoknál, teljesen értetlenül állva a dolog elõtt, hiszen ez alapjában véve egy autós-vezetõs játéknak indult. De ezt elég alaposan kibeszéltük a San Andreas témában többször is, nekem óriási csalódás volt.

Posted

Überállat ez a játék!!! :)8) Már várom a PC-s verziót! Biztosan kiadják, nagy üzlet lenne belõle, ha pedig kihagyják, akkor botrányos csalódás... Kár, hogy pár dolog hiányzik (állítólag), ami a San Andreasban volt...

Posted

Épp ez az, hogy sokkal nagyobb üzlet, ha még nem adják ki. Így, ugyanis, ha játszani akarsz vele, akkor meg kell venned 18 ezerért, ami másfélszerese az új PC-s játékok árának, rosszabb esetben még venned kell egy Xbox 360-at is hozzá. A PC-sből olcsóbb áron fele annyit nem fognak tudni eladni, valószínűleg ezért nem sietnek nyilvánosságra hozni, hogy mikorra tervezik vagy tervezik-e egyáltalán.

Nem véletlenül volt ugyanez a Vice Cityvel és a San Andreasszal is, hogy bő egy-másfél évvel hamarabb jött ki PS/2-re, és nem rohantak a PC-s verzió kiadásával.

Posted

Technikai akadálya tuti nincs, hiszen az Xbox360 közel ál la PC-hez vagyis PC-re átírni minimális erõfeszítés. Eleve ugye az Xbox is Directx alapú, sõt majdhogynem egy elõre elkészített PC.

Posted

Szerintem bukni biztos nem fognak vele, ha kiadják. Eddig mindegyik GTA játék az értékesítési listák elején volt. De gondolom elég nagy gépigénye lesz. És ha jobban belegondolok akkor egy komolyabb számítógép árából meg lehet venni két játékkonzolt. Aki csak játszani akar, az meg is teszi.

Kár, hogy pár dolog hiányzik (állítólag), ami a San Andreasban volt...

Ebben is vannak érdekes dolgok, unatkozni biztos nem fog senki. Például lehet inni alkoholt, és be lehet rúgni. Úgy már egy kicsit nehezebb vezetni és úton tartani egy autót. (Ha jól emlékszem, valamelyik részben volt egy ilyen részegen vezetős küldetés.)

birozoli7800
Posted

Ha kiadják pc-re biztos, hogy megveszem. Remélem a 2600xt-m bírni fogja.

Posted

Jó hír a légi vezetés utálóinak. :D Olyat olvastam, hogy nem lehet vezetni, de lehet vele közlekedni. Majd kiderül.