Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Problémám a következõ. Szeretném a dokumentum 6. oldalán 1-es sorszámmal kezdeni az oldalszámozást úgy, hogy elõtte egyáltalán ne legyen oldalszámozás. Megoldható ez? Sürgõs lenne, szakdogához kellene.

Köszike!

Posted

A 6. oldal elé szúrjál be egy szakasztörést, majd az új szakaszban, ami a 6. oldalon kezdõdik, állítsál be oldalszámozást. Itt azt is megadhatod, hogy honnan kezdje.

Posted

Hát igen, ezt próbáltam én is. Ezzel csak az a baj, hogy ekkor az elõzõ oldalakat is beszámozza, és a 6.-tól újrakezdi a számozást. Ha pedig kitörlöm az elõzõ oldalról, akkor kitörli a 6.-tól is. Vagy valamit rosszul csinálok? Ja, egyébként 2003-s office-om van.

Posted

A szakasztörés után váltsál fejléc-lábléc nézetbe. Kapcsold ki az eszköztáron az "ugyanaz, mint az elõzõ" kapcsolót, majd bökjed be az oldalszámozást.

Posted

Nekem is volt már ilyen problémám, úgy hogy érdekel a dolog. Gondolom az élõfej/élõláb eszköztárára gondoltál. Azon viszont nem találok "ugyanaz, mint az elõzõ" kapcsolót.

Posted
A szakasztörés után váltsál fejléc-lábléc nézetbe. Kapcsold ki az eszköztáron az "ugyanaz, mint az elõzõ" kapcsolót, majd bökjed be az oldalszámozást.

Igen, valamelyik korábbi Word-ben be lehetett állítani, hogy eltérõ legyen a fejléc/lábléc, de ebben a verzióban nem találom. Azt kiírja, hogy ugyanaz, mint elõzõ, a fejléc/láblécre, de hiába állítok át bármit (pl. állóról fekvõre állítom az oldalbeállítást, vagy az oldalszámozást az elsõ oldal eltérõ-re), ugyanúgy kiírja, hogy ugyanaz, mint elõzõ. Billynek. :)