McLaci Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Sziasztok! Problémám a következõ. Szeretném a dokumentum 6. oldalán 1-es sorszámmal kezdeni az oldalszámozást úgy, hogy elõtte egyáltalán ne legyen oldalszámozás. Megoldható ez? Sürgõs lenne, szakdogához kellene. Köszike!
arpsoft Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 A 6. oldal elé szúrjál be egy szakasztörést, majd az új szakaszban, ami a 6. oldalon kezdõdik, állítsál be oldalszámozást. Itt azt is megadhatod, hogy honnan kezdje.
McLaci Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Hát igen, ezt próbáltam én is. Ezzel csak az a baj, hogy ekkor az elõzõ oldalakat is beszámozza, és a 6.-tól újrakezdi a számozást. Ha pedig kitörlöm az elõzõ oldalról, akkor kitörli a 6.-tól is. Vagy valamit rosszul csinálok? Ja, egyébként 2003-s office-om van.
arpsoft Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 A szakasztörés után váltsál fejléc-lábléc nézetbe. Kapcsold ki az eszköztáron az "ugyanaz, mint az elõzõ" kapcsolót, majd bökjed be az oldalszámozást.
warynski Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Nekem is volt már ilyen problémám, úgy hogy érdekel a dolog. Gondolom az élõfej/élõláb eszköztárára gondoltál. Azon viszont nem találok "ugyanaz, mint az elõzõ" kapcsolót.
McLaci Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 A szakasztörés után váltsál fejléc-lábléc nézetbe. Kapcsold ki az eszköztáron az "ugyanaz, mint az elõzõ" kapcsolót, majd bökjed be az oldalszámozást. Igen, valamelyik korábbi Word-ben be lehetett állítani, hogy eltérõ legyen a fejléc/lábléc, de ebben a verzióban nem találom. Azt kiírja, hogy ugyanaz, mint elõzõ, a fejléc/láblécre, de hiába állítok át bármit (pl. állóról fekvõre állítom az oldalbeállítást, vagy az oldalszámozást az elsõ oldal eltérõ-re), ugyanúgy kiírja, hogy ugyanaz, mint elõzõ. Billynek.
Recommended Posts