FUSI Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Sziasztok! Vettem két éve egy Fujitsu Siemens Amilo A7640-es laptopot, ami egyfolytában rossz: rendszeresen lefagy, bekapcsoláskor gyakran, csak a ventilátor indul el (se kép se hang), idõnként magától kikapcsol, vagy éppen be se kapcsol. A szervízben mindig azt mondták, hogy semmi baja. Tavaly miután végképp mehalt, végre kicserélték az alaplapot. Azóta bekapcsolásnál logók helyett, csak szép fényes és színes csíkok jelenek meg. Mással is elõfordult, vagy az enyém az egyetlen rossz gép? Van valaki, aki ugyanezt tapasztalta ennél vagy más FuSi típusnál? Visszajelzéseket köszönettel vennék!
gerii Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 szia, problémám nekem is van egy amilo A7645-ös laptoppal. lásd itt... http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=7625 azota elvittem szervizbe és mondták, hgy alaplap hibás. 80e-ért kicserélik (de akkor még 1 honapot ott marad) vagy 20e-ért beszámitják egy uj laptopba... hát rögtön ki is hoztam a szervizbõl) egyenlõre most keresem a legjobb és legolcsobb megoldást a problémára. ha esetleg valakinek van jo ötlete... köszi, Gerii
Fujitsu Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 A Fujitsu gépek szerintem nagyon jók, annál is inkább, mivel Németországból származnak, nem pedig valami fejlõdõ országból. Egy barátomnak is van egy Fujitsu Siemens Amilo PI 1505 laptopja, és semmi problémája nincs vele, az én Fujitsu Scaleo gépem hibáit pedig a Windows okozza.
Shia-ko Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Bocs, de ez hülyeség. Ugyanúgy a távol-keletrõl hozzák, mint az összes többit. A Dell-eken is csak azért van EU-s matrica, mert 2 csavart Írországban tekernek bele. A FuSi A továbbra is consumer alsó kategória, így nem kell tõle várni semmit. Gyakran azt sem, hogy mûködjön. Továbbra is legalább consumer közép kategóriás gépet érdemes venni, 3 évre kiterjesztett garanciával. Ezután már csak arra érdemes esetleg figyelni, hogy olyan gyártótól vásároljunk, akinek emberi a garanciális ügyintézése, mert nincs olyan gép, amit valamikor/valamiért nem kell szervízbe vinni.
kezdő Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Sziasztok Shia-ko Igen is jok a FuSi laptopok nekem az van és semmi bajom nincs vele szerencsére olcsok viszont jók .
Zauka Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Üdv! Szintén Amilo problémám van, bár ez egy Li1705 típus. A hivatalos honlapról nem tudom a szükséges drivereket XP-hez leszedni, mert nincs hozzá. Ajánlana valaki egy oldalt, ahonnan lehúzhatnék Valami drivert? Elõre is köszönöm
Shia-ko Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 A chipset gyártójánál néznék körül. @kezdö Nem azt írtam, hogy rosszak, de örülök, hogy egymagadban is statisztikai tömeget képviselsz.
ProFiler Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 az én Fujitsu Scaleo gépem hibáit pedig a Windows okozza. A gép hibájából hibázik a Windows! A Windows megfelelõen frissítve és beállítva hibátlan! Ciao.
Fujitsu Posted May 30, 2007 Posted May 30, 2007 Ez nem igaz. A Windows igenis csinál hülyeségeket nagyon jó gépeken is, elég akár ebben a fórumban megkeresni az ezekrõl szóló hozzászólásokat. Rendkívül érzékeny operációs rendszer, sok a hibája, ez természetes is.
reja79 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Üdv! Szintén Amilo problémám van, bár ez egy Li1705 típus. A hivatalos honlapról nem tudom a szükséges drivereket XP-hez leszedni, mert nincs hozzá. Ajánlana valaki egy oldalt, ahonnan lehúzhatnék Valami drivert? Elõre is köszönöm Ezekrõl a címekrõl szedtem le drivereket. Bár még van ami nem megy nekem se. GRAFIKA:http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=420&OSID=1&CatID=1160&SubCatID=185 AUDIO:http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=420&OSID=1&CatID=1010&SubCatID=154 LAN:http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=420&OSID=1&CatID=1190&SubCatID=124
mucsi95 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 A Fujitsu gépek szerintem nagyon jók, annál is inkább, mivel Németországból származnak Ez igaz... Fujitsu Scaleo gépem hibáit pedig a Windows okozza. Ez is igaz...én ezért használom inkább az Ubuntut! A gép hibájából hibázik a Windows! A Windows megfelelõen frissítve és beállítva hibátlan! A fenéket...a Windows azért hibázik mert szépen mondva egy "nagykalap..."
Fujitsu Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 @ mucsi95: A Fujitsu gépek semmivel sem rosszabbak, mint a hasonló árkategóriájú masinák. Ezt tapasztalatból mondom. Az én Scaleo gépemen is a legnagyobb hiba, ami egy év alatt jelentkezett, hogy a három kék fénybõl (alul) a középsõ valamiért nem érintkezik. (Ott egye meg a fene! ) A Windows pedig köztudottan tele van hibákkal, ami egyáltalán nem újdonság. Azt, hogy az XP idõnként meghülyül, nem tartom a gép hibájának, mert a legjobb gépeken is állandóan szórakozik. De ez természetes, hiszen szerintem lehetetlen olyan operációs rendszert készíteni, ami hibátlan. A Linuxot meg azért mellõzöm, mert a szoftvereim 90%-a nem fut rajta, meg kicsit szokatlan is számomra.
Recommended Posts