Atys Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Hello! Azt a feladatot kaptam, hogy egy weboldalra ki kellene tenni az aktuális idõjárást. Láttam több megoldást is, (Mo. térképes, szöveges), de nem tudom, hogy hogyan oldjam meg. Ebben tudnátok segíteni?
Atys Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Körbenéztem, de semmi hasznos... Valaki csinált már ilyet? Nem tudom, hogy mit linkeljek be, hogy tényleg mindig az aktuális idõjárást mutassa. Segítsen valaki!
vmiki Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Van egy olyan oldal, hogy idokep.hu. Nekem nagyon tetszik ez az oldal, és van kis aktuális térképük ezeket megtalálod az oldalon. Van animált, ami a változást mutatja, és van éppen aktuális is A beillesztésük is nagyon egyszerû: A képek linkjét adod meg kép elérési útjának, így mindig a legfrissebbet tölti be az oldal. Kell elõrejelzés is?
h.arpad Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 Az én oldalamra innen kerestem: http://www.wunderground.com/ Ha nem gond, hogy angol, akkor ajánlani tudom.
Atys Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Igaz, hogy kicsit késõn reagálok, de azért köszi a segítséget!
Recommended Posts