Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Gyermek ellenörzés

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!! Keresek olyan programot amivel meg tudom nézni hogy mikor kapcsolta be a gyerek a számítógépet. :S

Elõre is köszönöm a segítséget

• 3 weeks later...
Arkangyal1528464506
Posted

Szerintem elég a gép naplóját megnézned, azt nem tudja kijátszani.

1. jobb-klikk a Sajátgépen

2. Kezelés

3. Eseménynapló

Itt mondhatnám, hogy keresd csak az az eventlog 6005 azonosíts bejegyzéseket, ami valószínûsíti a rendszer betöltésének idõpontját - a 6009 meg a kikapcsolásét -, de ha úgy is teli van bejegyzésekkel adott idõpontban, akkor biztos be volt kapcsolva.

Hozzáfûznivalóm:

A gyerek fejlõdni is akar és önmagának bizonyítani (pl. a reakció idõ), ha a gépnél akar maradni, akkor (szerintem):

1. kell egy plusz sport (görkori, bmx, stb.)

2. nézz ki olyat információkat, amit megtanulhat a használata közben.

3. a mai világban sokan maradnak a gép elõtt, mutass neki történeteket a túl sok gépezés használatáról és eredményérõl.

A gép alapvetõen nem ellenség, de nem csak játszani kell rajta. Mondjuk a gyerek akcióval játszik, háborús? Mesélj neki az adott idõpontról, az ottani miértekrõl és esetlegesen a használt fegyverekrõl, stb.

Posted

Esetleg a PCOnOffTime-t felrakhatod innen, az ingyenes 3 hétre visszamenõleg mutatja a használatot, és az eseménynaplóból szedi az adatokat.

Vagy használd a PowerPro-t, abban még keylogger is akad, meg külön naplóztathatod vele egyes programok használati idejét.

Posted

Mondjuk az eseménynaplót is le lehet törölni, de ha letörölte akkor az is azt jelenti, hogy valamikor tuti bekapcsolta a gépet.