Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vélemények a 2007. márciusi számról

Recommended Posts

Posted

Most telefonált valaki, akinek már van. Ezen mondjuk meglepõdtem, de akkor gyorsan csinálok neki témát.

IPB kép

-----

Abban a reményben, hogy ezt mindenki elolvassa, szeretnék reklámot csinálni az ú betûnek:

újság

Posted

Akkor (oda) nagyon gyors a posta. :P A mázlista. :D

Posted

Sziasztok!

Akkor árulja el valaki, hogy mi van a márciusi számban? :?:

Posted

Igen, nekem is már tegnap, pénteken megérkezett. (Ide minden hónapban ilyenkor jön.) :D:P

Posted

Eddig így is volt. Nekem csütörtökön jött általában, mert pénteken jelent meg. De idén már nem így van, megváltozott, most már szerdán jelenik meg.

@Andrasek

Jó neked. :P:)

Posted

De jó azoknak akik megkapták már az újságot, bezzeg nekem nincs semmi a postaládában. :(

Amúgy a főoldalra mikor szokták kitenni az újság borítóját?

Posted

Sziasztok

Balázs

Mikor teszitek ki a márciusi számot a föoldalra :?: szeretném már látni a márciusi számot :)

Posted

Sávszélesség-emelés 2007 c. (24. oldal) cikkel kapcsolatban lenne egy észrevételem. A következõ mondat a bevezetõrészben található:

[...] Fontos megjegyezni (ezzel egyúttal eloszlatni a tévhitet), hogy az emelés kizárólag a központok és vonalak tulajdonosától, a Magyar Telekomtól függ. [...]

Ha jól tudom, teljes hurokátengedésnél a hurkot bérlõ szolgáltatótól függ. Én TVNetnél vagyok és kibérelték a vonalamat, ezért ha a TVNet úgy dönt, akkor most nem lenne gyorsabb netem. Viszont hála a konkurenciának 1 Mbites sávszélességrõl 5 Mbitre emeltek. Magyar Telekomnál az 1 Mbitesekbõl "csak" 4 lett, ha jól értesültem.

Tungler Antal [twink
Posted

Teljesen igazad van! Gábor csak azért általánosított, mert az ADSL elõfizetõk nagy része Magyar Telekomos, ha úgy tetszik "béreletlen" vonalon van. Szerintem egyelõre nagyon kevés hurokátengedéses ADSL elõfizetõ van egyelõre, a legtöbb ráadásul csak a fõvárosban.

Posted

Helló!

Ma délelőtt megérkezett az újság, mindjárt át is futottam gyorsan. A külső nekem nagyon tetszik, valahogy jó a színvilága a kezdő oldalnak. (Ennél talán csak a hátulja tetszik jobban. :D )

Az extra melléklet is jó ötlet volt szerintem, hasznos így a Vista megjelenésekor egy kicsit bemutatni a főbb funkciókat. Bár engem nem érint, mivel én XP-t használok, de azért bemutatásra nekem is érdekes. Részletesebben csak most fogom olvasni az újságot, de láttam benne egy-két érdekes cikket, a túlfeszültség-védelemről, a mesterfogásokban a biztonsági játék és végre sokak örömére megérkezett a várva várt otthoni hálozat épitése cikk. :)

Na meg persze a programok és a PC Stúdió csak most következik. :lol: Minden jót!

Posted

Hurrá megjött!

Nagyon jól sikerült lapot kaptam. Sikeres a kül- és beltartalom. SZERINTEM megint nagyot alkotott a csapat.

Posted

Szuper az újság és a PC Studió! Nem kicsit, nagyon. De a Segélyvonal "Kényelmetlen?" fejezetét nem értem. Miért lesz egyszerübb editálni a Media Center csatornaneveit és a csatornák sorrendjét táviránytóval mint billentyûzettel? Én úgy látom egyátalán nem lehet átírni a csatornaneveket, az üres csatornákat egyenként kell kikapcsolni és a csatornasorszámot nem lehet átírni. Többszáz csatornánál ez továbbra is hajtépés lesz. Ráadásul mindezt a naponta frissülõ EPG felül fogja írni.

Ha jól láttam az Ansys-tól 700Ft/hó fizetését lehet majd igényelni Magyar EPG-t? Németeknek, Osztrákoknak stb. ingyen van EPG, nekünk miért kell fizetni?

Jó lenne ha születne erre egy ingyenes és egyszerü megoldás.

Posted

Sziasztok!

A Zoner Photo Studio aktivációs kódjában áthúzott o betû van.Tudna valaki segíteni,hogy hol találok ilyen betût? Elõre is köszi.

Bata László
Posted

Az áthúzott "O" a nulla számjegy számítástechnikai jelölése.

Posted

@twinky

Oké, oké. :) Ebben van igazság.

Posted

Köszönöm! Sikerült a regisztráció

Posted

Szerintem nagyon jó ötlet a a Vista+Office melléklet meg hogy visszatért a vásárlási kalauz.

Posted

Hát srácok megint nagyot alkottatok(minden új számnál ezt gondolom :P ), elnézve a Vistás bemutató-kivesézõ cikk méretét, hát le a kalappal lehetett vele munka rendesen.

A netes pénzkeresõs cikk megintcsak hasznos fõleg a tapasztalatlanabb és hiszékeny fellhasználóknak, itt még nagyobb a veszély mértéke mint a való életben, hiszen az ilyen csalók a kis "virtuális játszóterükön" garázdálkodva sok-sok embert próbálnak átvágni, mindezt úgy, hogy csak kis részük kerül tényleges felelõségvonásra, az USA-t és más fejlett országokat kivéve meg szinte bármit megtehetnek.

Az ilyen csalóknak még arra sem kell ügyelniük, hogy legyen megfelelõ sármjuk megyõzõ erejük, hiszen a jól és rendkívül csábítóra megírt szövegük helyettük beszél, így ha nem vagyuk elõvigyázatosak úgy teszünk pénzt ezeknek az "embereknek" a zsebébe, hogy õknekik még a hétköznapi csalókhoz képest sem kell érte semmit tenniük, és ha már rájöttünk a turpisságra akkor futhatunk a pénzünk után, valószínû eredménytelenül.

Luxushumor :D

Azon viszont jót derültem amikor a Stingerrel folytatott eszmecserém föltünt az újság hasábján, "luxusautók áráért" :lol: tehát az NV Quadro árából hány akciós árú kisautóra futja?... :D Stinger, meg ne mond! :D

Posted
(JOINT72 @ 2007. március 6. 0:00) 176505[/snapback]

Miért lesz egyszerűbb editálni a Media Center csatornaneveit és a csatornák sorrendjét táviránytóval mint billentyűzettel?

Teljesen félreérted. Fel sem merül, hogy egyszerűbb volna billentyűzettel, mivel fel sem merül, hogy billentyűzettel. Távirányítóval 5 méterről. Csak ez merül fel.

(PCmaniac @ 2007. március 6. 15:23) 176583[/snapback]

Azon viszont jót derültem amikor a Stingerrel folytatott eszmecserém föltünt az újság hasábján, "luxusautók áráért". :lol:

Nem árulok el nagy titkot, de már megváltottad a "jegyed" az áprilisi Postafiókba is! :igen:

Posted

Sajnos én még nem kaptam semmit. :'( Nem lehetne megoldani, hogy a Kazincbarcikaiaknak hamarabb feladjátok az újságot?! :D

Posted
(Spányik Balázs @ 2007. március 6. 15:55) 176590[/snapback]

Teljesen félreérted. Fel sem merül, hogy egyszerűbb volna billentyűzettel, mivel fel sem merül, hogy billentyűzettel. Távirányítóval 5 méterről. Csak ez merül fel.

És mit csinálsz a távirányítóval 5 méterről? Átnevezed a csatornaneveket? Mert ezt írja a cikk. Sorbarendezed? Naponta frissűlő EPG visszaírja. Teljesen mindegy, hogy billentyűzet vagy távirányító, ezt a két dolgot sehogy nem lehet megcsinálni.

Posted
Nem árulok el nagy titkot, de már megváltottad a "jegyed" az áprilisi Postafiókba is!

:)

Posted

Hali,

Engem mostmár teljesen felvilágosított ez a szávszélesítésről szóló cikk! Nagyon jó köszönöm! Viszont lenne még egy kérdésem: a Music Makerhez honnan tudom a többi hangot letölteni?

Posted

De a magazinban írták, hogy a deluxe változatban több a hangminta és ezeket pénzért le lehet valahonnan tölteni csak nem tudom honnan... :hmm: