Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Hófehérke
Posted

Sziasztok!

Van egy (no meg még több ispersze :Sír: ) óriási problémám. Biztos, aki járatosabb a programok között tud majd valami okosat mondani rá.

Szóval: van egy programom, amivel kottákat tudok bepötyögni. Sajnos ez a prg. csak saját formátumba és Midibe képes menteni. Szeretnék ezekbõl a kész zenékbõl Audió cd-t írni, hogy másoknak is oda tudjam adni. Ha igaz ez még nem legális, hiszen könyvekben megjelent kottákról van szó, pl. szép régi középkori zenék Balassitól és másoktól.

A probléma az, hogy eddig nem találtam olyan programot, ami átkonvertálná a Midi-ket. Az egy dolog, hogy a gépen le tudom játszani, de Hi-fi toronybam nem. Sajnos a Néróval nem tudom megírni, mert csak valami külsõ programmal lenne lehetséges, ami meg nincs.

Légysz, mondjatok valami elérhetõ megolddást!

Elõre is köszi! :)

Posted

Van pl. az Audacity, ami képes felvenni a gép kimenetérõl is hangot. Bepötyögöd a zenét, lejátsz(at)od, közben az Audacity a hangkimenetrõl felveszi, aztán ott vághatod, szerkesztheted, mentheted .wav-ba vagy .mp3-ba (ez már jó lehet hifitoronyba is), stb.

De persze a hangzás akkor is midi lesz.

Posted

Próbáld ki ezt: WAVmaker III. Hopp, ez mégsem ingyenes, csak annak hazudja magát. Akkor esetleg ezt: MIDInight Express II

Persze, az Audacitys megoldás is jó lehet, csak ahhoz egy picit érteni kell.

• 7 months later...