Hófehérke Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Sziasztok! Van egy (no meg még több ispersze ír: ) óriási problémám. Biztos, aki járatosabb a programok között tud majd valami okosat mondani rá. Szóval: van egy programom, amivel kottákat tudok bepötyögni. Sajnos ez a prg. csak saját formátumba és Midibe képes menteni. Szeretnék ezekbõl a kész zenékbõl Audió cd-t írni, hogy másoknak is oda tudjam adni. Ha igaz ez még nem legális, hiszen könyvekben megjelent kottákról van szó, pl. szép régi középkori zenék Balassitól és másoktól. A probléma az, hogy eddig nem találtam olyan programot, ami átkonvertálná a Midi-ket. Az egy dolog, hogy a gépen le tudom játszani, de Hi-fi toronybam nem. Sajnos a Néróval nem tudom megírni, mert csak valami külsõ programmal lenne lehetséges, ami meg nincs. Légysz, mondjatok valami elérhetõ megolddást! Elõre is köszi!
TheSaurus Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Van pl. az Audacity, ami képes felvenni a gép kimenetérõl is hangot. Bepötyögöd a zenét, lejátsz(at)od, közben az Audacity a hangkimenetrõl felveszi, aztán ott vághatod, szerkesztheted, mentheted .wav-ba vagy .mp3-ba (ez már jó lehet hifitoronyba is), stb. De persze a hangzás akkor is midi lesz.
payskin Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Próbáld ki ezt: WAVmaker III. Hopp, ez mégsem ingyenes, csak annak hazudja magát. Akkor esetleg ezt: MIDInight Express II Persze, az Audacitys megoldás is jó lehet, csak ahhoz egy picit érteni kell.
Recommended Posts