Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Üdv!

Segítségeteket szertném kérni.

Jó néhány program telepítése során keresi a C:\DOCUME~1\SajátProfil\LOCALS~1\Temp\valamelyik al könyvtárában a layout.bin fájt, de mivel nem találja a telepítés meghiusul.

Ha a találok a gépen valahol teljesen máshol egy ilyen fájt,elfogadja ugyan de követel rajtam még vagy 100 másikat.

Már egy picit feszült vagyok emiatt! :mérges:

Pls segítsetek

Posted

Szerintem ajánlott egy víruskeresõ és egy spy-ware írtó lefuttatása. A programok nem igényelnek fájlokat a Temp könyvtárból.

Posted

Üdv!

Sajna nem találtam megfelelõbb topicot ezért gondoltam ide írok. Szóval a helyzet az, hogy egy xp újratelepítést követõen gondoltam telepítem az ati 9800-as videokártyámhoz a drivert, letöltöttem a hivatalos oldalról, települt is szépen, újraindítás után gondoltam, azért a Control Center-ben még kalibrálok pár dolgot, mire a következõ hibaüzenetet kaptam:

"Could not load file or assembly 'CLI.Implementation, Version 2.0.2589.34531, Culture=Netural, PublicKeyToken=90ba9c70f846762e' or one of its dependencies. The system can not find the file specified." OK gomb és nem töltõdik be a CCC.

Más fórumokból már kiderült számomra, hogy valami a .NET keretrendszerrel van csak sajnos nem tudtam rájönni, hogy mi. Újratelepítettem már majdnem mindent, az összes lehetséges sorrendben, de semmi megoldás.

Valami ötlet?

Köszi!

Posted

A Control Center-hez kell a .NET, pusztán ennyi. Biztos feltetted? Más driver-rel próbáltad már? Úgy értem korábbival, amit tudsz, hogy mûködik.

Posted

Biztosan felraktam, az összes azóta megjelent update-tel együtt..

Lehet, hogy akkor a Control Center ezen verziójával van a gond?

Posted

Szerintem megér egy próbát, hogy feltegyél egy olyan verziót, amirõl tudod, hogy mûködött.