TJani Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Elöször is nagyon kezdõ vagyok a pdák terén.Azt szeretmém megtudni,hogy milyen szoftverek jók a Mió P350-es pda-ra miböl lehet megtudni jók rá.Mert amit idáig letöltöttem eggyik sem volt hajlandó feltelepülni a gépre. Elöre is köszönöm a segítséget.
TheSaurus Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Amiket pl. itt találsz, azok PDA-ra készültek.
TJani Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Elöször is egy Total commmandert meg egy aku kijelzöt. Mert amit én találtam a pdmánián arra azt irta ki Érvénytelen Poket pc alkalmazás.
TheSaurus Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 A megfelelõ progikat töltöd le? Vagyis a géped op.rendszeréhez valókat? Hogyan telepíted? Legnagyobb részüket egy nagygépen futtatott ActiveSync-en keresztül kell installálni, már persze Windows Mobile esetében. Bocs, ha olyanokat kérdezek, amiket már végigpróbáltál.
TJani Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Igen Win mobil 5-ös van a gépen.És az ActiveSync-en keresztül is probáltam a Tc-ét,meg rá másoltam a sd-kártyára is és ugyis azt irta ki hogy nem poket pc alkalmazás.
Crocket Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Lehet, hogy más lesz a baj. Én is innen telepítettem minden progit, ami a PDA-mon fut, igaz nem azokat, amiket Te keresel, de mûködnek. Nekem újra kellett telepítenem a gépem, hogy egyáltalán hozzáférjek a pda-hoz. Ezzel azt akarom mondani, hogy lehet a gépeden valami, amit nem szeret az Active Synk és ezért ír hibaüzenetet.
TJani Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Köszönöm a tippet Croket újra raktam a rendszert és minden problémám megoldódot. Tudok mostmár telepiteni. Ésmindenkinek kösz a segítéget.
Crocket Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Gratulálok! Örülök, hogy segíthettem! U.i. Biztos, hogy van más, kevésbé radikális megoldás is, de én nem jöttem rá.
Recommended Posts