Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Genius VideoCAM Look

Recommended Posts

Posted

Hello!

Megy valakinek ez a webcam Vista alatt? Minden normálisan feltelepül, de kép nincs:S

• 2 weeks later...
Halasi Miklós
Posted

Nekem egy Trek 310-essel gyûlt meg ugyanígy a bajom. Nem tudom milyen chip van a tiedben, de én leleveleztem a Geniussal és az enyémhez nem lesz Vista driver. Sajnos nem rajtuk múlik, a chipgyártó nem csinálta meg a Vista kódot... Azért még reménykedem...

Nálam az a jelenség, hogy a hangot érzékeli (beépített mikrofonos), a kamerán kigyullad a lámpa, de kép nincs... :(

Posted

Nálam is ugyanez a szitu. De ismerõsöm írt a Geniusnak és enyémhez elvileg lesz driver vista alá

Halasi Miklós
Posted

Akkor mázlid van! :hááát:

• 2 weeks later...
Posted

Nem tudom aktuális-e még a dolog, de én tegnap installáltam a webcamom vistához (Genius Videocam Trek 2.0).

Persze a Geniusnál nincs driver, s nem is nagyon irják, hogy lesz, igyhát mondtam a kedves Vistának, hogy az interneten keressen hozzá drivert. S láss csodát egy Trust drivert fel is tett, s müködik :)

Szóva érdemes megprobálni, hogy õ keresse meg.

Halasi Miklós
Posted

Pontosan meg tudod mondani, milyen drivert tett fel? Milyen Trustot? Tuti Trek 310-esed van?

Posted

Hello!

Én is megpróbáltam a netes frissítést de nekem semmit nem frissített.

Posted
Pontosan meg tudod mondani, milyen drivert tett fel? Milyen Trustot? Tuti Trek 310-esed van?

Mint irtam nekem Videocam Trek-em van, nem Trek 310, sajna nem ugyanaz :( Amugy Trust webcam 14823al megy.

• 1 month later...
Posted
:Sír: Most töltöttem le a Genius honlapról a WebCAM Look vista meghajtóját, de azzal is csak hang van, kép semmi. Az elõzmények szerint, mehet a kukába a kütyü?
  • 1 month later...
Posted

Szewasztok!!

Nekem 1 Genius VideoCam Messenger webcamerám van de nekem is ugyan az a problémám h kép nincs.

Nem tudnátok segíteni hogyan és hol írhatnék a Geniusnak h esetleg van-e driver Vistához a camomnak? Vagy nem tudnátok 1 linket küldeni ha esetleg találtatok az én camomhoz drivert?

Elõre is kösz

Csáó!!!

Halasi Miklós
Posted

Mindkettõtöknek javaslom, hogy a speciális beállítási lapját nyissátok meg, és ha van USB bandwith csúszka, ami AUTO-ra van kapcsolva, akkor töröljétek, és a csúszkát állítsátok egy határozott húzással a legkisebb értékre. Mentsétek a beállítást és van kép!

Posted

köszi de hol találom ezeket a speciális beállításokat mit kell megnyitnom?

Posted

Már megtaláltam de most az a baj és ezzel ma már 1-szer pórul jártam h mikor megnyitom a drivert amit a genius oldaláról töltöttem le és be akarom állítani rajt ezt az Usb Sandwich csúszkát minimumra akkor állandóan bejön 1 kék oldal és újra indul a gép .De amúgy ha nem nyitom meg a drivert nincs semmi baj szval nem tudom h most ezt 1 vírrusnak tegyem be vagy mi lehet a baj mert mondjuk nem hinném hogy a genius oldalán vírusosak lennének a driverek .Ha valami jó ötleted van oszd meg velem légyszi.

Kösz!!!

Halasi Miklós
Posted

Vista alatt nálam is volt restart, tehát nem vírusos a dolog. Csak úgy tudtam kijátszani, ha nem lassan, hanem egybõl lehúzod egy határozott mozdulattal egyesre. Ha lépésenként csinálod, a Vista berág, és restartol. (mivel a driver nem kompatibilis)

Posted

Áhh kösz mindent már mûködik a camom rendesen van kép!

Kösz még 1-szer!

Posted

Különben mit állít át mihez van köze ennek az USB Bandwith csúszkának?

• 3 months later...
Posted

Tegnap vásárolt genius webcamerám indításakor hibaüzenetet kapok:"az usb vezérlõ sávszélessége megtelt" és a kamera nem Mûködik.

Ha a kamera beállításainál kézire állítva leveszem a sávszélességet kb a 3/4-ére akkor elindul és tökéletesen Mûködik. Csak sajnos hiába mentem el a beállitást, a gép ujraindításánál minden alkalommal visszaáll autómatikusra, és újra teljes sávszélességet akar használni, ami persze nem megy.

Ez így elég idegesítõ, minden indulásnál kézzel állítgatni...

Ami +röhej ,hogy ezt egy asus nforce4-es alaplappal athlon64 3200+ procival csinálja, miközben a saját nforc2-es 1900+XP öregebb ,gyengébb gépemen teljes sebességgel is gond nélkül hasit a kamera.

Driver, alaplapi vezérlõk, bios frissítve, eredmény semmi,biosban az usb2 engedélyezve, teljes sebességen.

Ötlet valakinek? PLS!

Ja és mellette az egyetlen usb-s eszköz egy nyomorult egér

• 3 weeks later...
Halasi Miklós
Posted

Jó hírem van! A Trek 310-hez kb. egy hónapja jött ki új, Vistás driver! Most már rendesen mûködik a cucc, ahogy kell!

• 4 months later...
Posted

Sajnos nekem nem. 64 bites kellene. Bármilyen más kamera driverének is örülnék, ami 64 bites Vista-n megy és kompatibilis is.

Üdv,

Vik

• 2 years later...
Posted

IPB kép

Sziasztok nekem ilyen webkamerám van, és nagy nehezen sikerült mûködésre bírnom Win 7 x86 (32 bit) alatt is.

Akit érdekel, az töltse le ezt a kis fájlt, benne van a driver, és a program amivel fel lehet telepíteni.

(nem vírus, vagy hasonló !!)

IPB kép

http://www.4shared.com/file/PH_XU8rf/Genius_VideoCAM_Look_Win_7_Dri.html

• 2 years later...
Posted

Változatlanul problémám van ezzel a kamerával, most Win8 alatt, ugyanis sehol egy 64 bites driver. Odáig eljutottam, hogy kicsomagoltam a telepítőállományokat, viszont az infben is le van tiltva a 64 bit. Talán nem véletlenül. A korábbi tapasztalatok alapján nem tudom, érdemes-e átírni, vagy inkább megy a lecsóba a kamera?

[OP]Destroy-man
Posted

Utóbbi. A 64 bit nem egy felturbózott 32 bites rendszer. Szoftver terén ugyan kompatibilis lefele, de driver szinten megköveteli az azonosságot.