tbrc Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Sziasztok! Körülbelül 2-3 hete leállt az elõzõ alaplapom (ASUS P4P800SE), akkor ment az alaplap meg minden, de sem képet sem semmi más jelet nem adott róla, hogy mi lehet a probléma! Azóta kicseréltem az alaplapot erre: P4S8X-MX S478 VGA! Jó kis alaplapnak tûnt! DE: ment összesen 3 napot majd megállt! Olyannyira, hogy egyáltalán el sem indul! Hiába nyomom meg a POWER gombot, semmi! Vajon ez most mi lehet? Akinek bármi ötlete is lenne kérem segítsen ír: Elõre is köszönöm
tbrc Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Ma délután 3 órára hazakerül hozzám a gép! Az elsõ az lesz hogy megnézzem a táp magában megy-e és hogy kap-e áramot az alaplap! Amúgy Codegen, 400W! Remélem csak a táppal lesz gond, és mással nem!
tbrc Posted February 26, 2007 Author Posted February 26, 2007 Nos hazahozták és megnéztem, nem indult! Aztán bedugva hagytam véletlenül (konektorban) majd kimentem inni! Mikor visszajöttem megpróbáltam megint és ment Érdekes! Azóta is így megy! Mindig kapcsolós konektoron van és ha kap áramot néha néha várni kell kb 30 másodpercet, míg az alaplap elindítja a rendszert! Táp lesz?
ProFiler Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Igen. Cseréld ki azt a tápegységet egy normálisra. Nézz körül egy kicsit a tápegységvásárlát topikunkban! Ciao.
tbrc Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Rendben fõnök Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Recommended Posts