Jump to content
GSForum - Segélyvonal

P4S8X-MX S478 VGA

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Körülbelül 2-3 hete leállt az elõzõ alaplapom (ASUS P4P800SE), akkor ment az alaplap meg minden, de sem képet sem semmi más jelet nem adott róla, hogy mi lehet a probléma! Azóta kicseréltem az alaplapot erre: P4S8X-MX S478 VGA! Jó kis alaplapnak tûnt! DE: ment összesen 3 napot majd megállt! Olyannyira, hogy egyáltalán el sem indul! Hiába nyomom meg a POWER gombot, semmi! Vajon ez most mi lehet? :S

Akinek bármi ötlete is lenne kérem segítsen :Sír:

Elõre is köszönöm ;)

Posted

Mondjuk milyen a tápod? (Márka, watt)

Posted

Ma délután 3 órára hazakerül hozzám a gép! Az elsõ az lesz hogy megnézzem a táp magában megy-e és hogy kap-e áramot az alaplap! Amúgy Codegen, 400W! Remélem csak a táppal lesz gond, és mással nem!

Posted

Hát igen... A Codegen hajlamos ilyesmire... :S

Posted

Nos hazahozták és megnéztem, nem indult! Aztán bedugva hagytam véletlenül (konektorban) majd kimentem inni! Mikor visszajöttem megpróbáltam megint és ment :S Érdekes! Azóta is így megy! Mindig kapcsolós konektoron van és ha kap áramot néha néha várni kell kb 30 másodpercet, míg az alaplap elindítja a rendszert! Táp lesz?

Posted

Igen. Cseréld ki azt a tápegységet egy normálisra. Nézz körül egy kicsit a tápegységvásárlát topikunkban!

Ciao.

Posted

Rendben fõnök :D

Köszönöm a segítséget mindenkinek! ;)