Jump to content
GSForum - Segélyvonal

P4S8X-MX S478 VGA


tbrc

Recommended Posts

tbrc

Sziasztok!

 

Körülbelül 2-3 hete leállt az elõzõ alaplapom (ASUS P4P800SE), akkor ment az alaplap meg minden, de sem képet sem semmi más jelet nem adott róla, hogy mi lehet a probléma! Azóta kicseréltem az alaplapot erre: P4S8X-MX S478 VGA! Jó kis alaplapnak tûnt! DE: ment összesen 3 napot majd megállt! Olyannyira, hogy egyáltalán el sem indul! Hiába nyomom meg a POWER gombot, semmi! Vajon ez most mi lehet? :S

 

Akinek bármi ötlete is lenne kérem segítsen :Sír:

Elõre is köszönöm ;)

Link to comment
Share on other sites

Gereby

Mondjuk milyen a tápod? (Márka, watt)

Link to comment
Share on other sites

tbrc

Ma délután 3 órára hazakerül hozzám a gép! Az elsõ az lesz hogy megnézzem a táp magában megy-e és hogy kap-e áramot az alaplap! Amúgy Codegen, 400W! Remélem csak a táppal lesz gond, és mással nem!

Link to comment
Share on other sites

Gereby

Hát igen... A Codegen hajlamos ilyesmire... :S

Link to comment
Share on other sites

tbrc

Nos hazahozták és megnéztem, nem indult! Aztán bedugva hagytam véletlenül (konektorban) majd kimentem inni! Mikor visszajöttem megpróbáltam megint és ment :S Érdekes! Azóta is így megy! Mindig kapcsolós konektoron van és ha kap áramot néha néha várni kell kb 30 másodpercet, míg az alaplap elindítja a rendszert! Táp lesz?

Link to comment
Share on other sites

ProFiler

Igen. Cseréld ki azt a tápegységet egy normálisra. Nézz körül egy kicsit a tápegységvásárlát topikunkban!

 

Ciao.

Link to comment
Share on other sites

tbrc

Rendben fõnök :D

Köszönöm a segítséget mindenkinek! ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...