powermen 0 Share Posted February 23, 2007 Az én kérdésem az lenne, hogy a neten csináltam két tűzfal tsztet és mind a kettő szerint nyitva van a 21 es portom FTP szerver megnevezéssel. Nem használok FTP-t. Van valami ötletetek, hogy hogyan tudom ezt bezárni, vagy, hogy mi csinálja ezt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted February 24, 2007 Meg kell keresni melyik program használja, mert valami biztos, nem ok nélkül van az nyitva. Lehet, hogy trójai progid is van, ezért egy víruskeresés se ártana. Ha más nincs akkor meg egy tűzfalprogiban kell letiltani a 21-es portot. Egyébként meg is próbálhatsz a saját ip címedre felcsatlakozni, hogy lásd mit osztasz meg a nagyvilággal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
powermen 0 Author Share Posted February 24, 2007 Megvizsgáltattam több víruskeresővel, de nincs vírusom. Használok tűzfalat, Outpost-ot, de ennek ellenére nyitva a port. Megpróbáltam mindent leállítani és úgy tesztelni a tűzfalat de nyitva a 21-es port. Fogalmam nincs mi csinálhatja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma01 0 Share Posted February 24, 2007 Az gáz szerintem, ha nem tudsz róla. FTP szerver fut a gépeden és te nem tudsz róla!? De ha te raktad fel a szervert, akkor minden ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
powermen 0 Author Share Posted February 24, 2007 Nem raktam fel FTP szervert, nem is torrentezek és a strong++ ot sem használom. Ha mindenből kilépek akkor az Upload-om = 0, ezért nem értem miért van nyitva a port . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soma01 0 Share Posted February 24, 2007 Akkor valami trójai lesz. Nézd meg, milyen progi várja a kapcsolatokat a 21-es porton. Pl. ezzel: TCPView for Windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted February 25, 2007 Töröld ki az összes szabályt a falból, vagy uninstall, reinstall, és nézd meg akkor. Az is lehet, hogy a tûzfel hagyja nyitva, bár nem szokták. Nem csak féreg, vagy FTP lehet, bármilyen program csinálhatja, amelyik a 21-es portra van beállítva, te meg kiengedted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
powermen 0 Author Share Posted February 27, 2007 Megpróbálom, köszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
powermen 0 Author Share Posted March 1, 2007 Most nem csinálja kiszedtem az összes futó programot most kiprobálom eggyesével engedéjezni öket és meglátom mi lessz? kösz a tippet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts