Nagyapo Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Sony Ericsson K300i telefonom van. Nagyon megörültem az új Sony programnak, de nem akarja felismerni a K300i-met. Az SMS-ek letöltése, archiválása pedig nagyon fontos lenne nekem! A modem a COM5-re van felinstallálva, egy DCU-11-es USB kábelen keresztül. Más rogramok felismerik. A My Phone Explorer is elkezdi a telefon keresését, ki is írja a K300 típust. Elkezdi az ellenõrzést 110 kbitttel, majd 256 kbittel, és ekkor úgy lefagy, hogy a gépet csak resettel tudom kilõni. Mi lehet ez? Új fiú vagyok itt a fórumon, legyetek elnézõek velem. Segítsetek már egy nagypapának, ha tudtok! Elõre is köszönöm.
Halasi Miklós Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Elõször is a kábelhez szedd le a legutolsó drivert a SE oldaláról. A MyPhoneExplorernek is van újabb verziója. Nekem is van ilyen telefonom, tehát a fagyás egyedi, nálam megy. Esetleg másik USB-ben próbáld ki.
Nagyapo Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Kedves Veterán! Köszönöm a segítséget! A kábel és a program is a legutolsó verziójú. Azt hiszem, valóban egyedi összeakadás lehet az ok, mert most sem megy! Sajnos ahhoz viszont még tanulnom kell, hogy ezt a hibát megtaláljam. (De ami a legfontosabb, soha nem adom fel. A remény hal meg utoljára!) Mégegyszer köszi!
firewolf Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Hello! Nekem olyan gondom van a programmal, hogy eddig simán ment.... Pénteken ki lett kódolva a telefonom és a hétvégén még ment. De ma már nem találja a telefonom Azt írja, hogy nem azonosítható. Mi lehet a baja? Nagyon kéne a progi, mert a biztonsági mentést vissza szeretném tenni a telefonra. Köszi mindenkinek!
Halasi Miklós Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Nálam is van néha, hogy nem találja. Ilyenkor telefon le, aksi kivesz, vissza az egész és megy.
firewolf Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Nálam ez nem mûködött.... De már rájöttem a megoldására: bluetooth ikonon két katt->COM portok-> hozzáadás és mind a kettõt hozzáadtam és már megy is Minderre egyedül jöttem rá
Gréta Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Hello! Én egy új tag vagyok itt!! Van egy Sony Ericsson K300i mobilom és tegnap vettem hozzá egy adatkábelt, de sajnos nem jön létre kapcsolat köztük. Feltelepítettem a CD-vel amit hozzá adtak de nem működik. Valaki segítsen légyszives, mert én egyáltalán nem értek az ilynekhez!! ír: Fontos lenne, hogy fel tudjak rakni a mobilomra képeket, játékokat, témákat!!
Zhata Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Sziasztok! Minap töltöttem le a My phone explorert, telepítettem is. K310i telefonom van, amit a sz.gép egyik USB portjára csatlakoztattam. A Phone explorer azonban a beállításokban csak soros portokat lát. Lehet, hogy valamit nagyon elnéztem? Kérlek benneteket írjátok meg, hogy láttathatom meg az USB-t is. Bluetooth-om nincs. Köszi elõre is.
Trefayne Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Megoldás lehet erre a problémára a "USB-to-Serial" nevű programok. Konkrét programot nem tudok ajánlani, mert több jó program létezik ebben a kategóriában. Egy sima Google keresés sok tálatot dob ki!
velho Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Csak azt tudom mondani, hogy nekem a gyári SE Pc Suittel még soha, egyetlen telefont sem sikerült szinkronizálni, de ezzel a progival gond nélkül és azonnal három különbözõ típust is! A DCU-11 USB kábelnek van egy frissített drivere azzal még az õs-öreg T68i összekapcsolása is sikerült. Csak ajánlani tudom minden SE tulajdonosnak.
Recommended Posts