qutakodo Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Nagy gondban vagyok a lapolvasómmal. Van egy Dixon Pakard-Bell lapolvasóm. amit nem tudok rávenni semílyen feladat elvégzésére. A hibajelenség: amint a levilágítófej elindul, a következõ üzenet jeleik meg. A Panel laphibát okozott az A2DSPI.DLL modulba. Amint bezárom a hibaüzenetet, ott lapul a következõ. A Panel laphibát okozott a KERNEL32.DLL modulba. Eddigi próbálkozésaim: eltávolítottam az eszközt és a hozzátelepített összes szoftvert, majd kitakarítottam a regbázissból az összes rájuk vonatkozó hivatkozást, majd újratelepítettem ill. installáltam az eszközt. (3-szor) Az eredmény, nulla. Az eszközkezelö azt mondja, ½Az eszköz hibátlanul mûködik½ ½Az eszköz teljesített a tesztet½ ½Ha van valamilyen tippetek, kérlek segítsetek:
ProFiler Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Esetleg ha van lehetõséged, próbáld meg egy másik gépen is. Ciao.
qutakodo Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 ½A hibát nem csak a meghajtóprogramok, hanem a beolvasáshoz használt szoftver, vagy a Windows is okozhatja. További segítségért kérjük, forduljon segítõkész fórumozóinkhoz és szakértõ külsõs kollegáinkhoz.½ Hát ezt a, nem egészen vígasztaló szöveget kaptam Lakatos Gergelytõl. Sajnálom, hogy ennyire megfogyatkozott az aktív fórumozók létszáma. Régebben,- bár, keveset tudtam segíteni,- de nagyon sok jó ötletet tudtam hasznosítani.
Recommended Posts