renegade Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Elõször is felmentem az oldalukra és sehol nem leltem ilyet. De viszont van egy ilyen szöveg idézem: "Currently we don’t provide drivers or updates for Windows Vista." forrás www.mustek.de na erre mondjon valaki valamit!!!
kori Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Az a baj, hogy a Mustek lapolvasóknak már az XP-vel is meggyűlt a problémája. Talán a legújabb tipusok majd kezelni tudják.
ProFiler Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Nem értem. Õk mondták, hogy nincs driver, akkor miért baj, ha nem találsz? A scannered nem "Vista-kompatibilis". Ciao.
renegade Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Ahh azt nem mondtam hogy vistam van ultimate 32-bit TEsshék profiler
mizsi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Most nem értem a problémát. A Mustek scannernek jelenleg NINCS Vista-drivere. Nem fogsz találni.
ProFiler Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Én sem értek ebbõl semmit. Írásjelek nélkül három értelme van a mondatodnak. Mind egész más. Mindjárt sejtettem, hogy Vistád van. Pont ezért írtam azt, amit. Ciao.
Kovács Lajos Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Phúúú. Ez nehéz volt, de összejött!!! Hasonló problémám volt, mint aki a topicot kzdte de: Megoldódott! Ugyan úgy mint anno a W95-höz, itt is kisérletezgettem a driverekkel. Amikkel problémám VOLT(!): -Broadcom bluetooth 2045 -Nvidia 6600 Gt SLI ki - bekapcsolás -Winfast PVR 2000XP -Scanmmagic scan (Mustek 1200) Jelentem az utóbbinál vedd elõ a 95-ös drivert és csodálkozni fogsz!!!! Hali
renegade Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Igen de honnan lelted a 95-ös drivert mert itt néztem: íl: www.mustek.com
Recommended Posts