ZsoltiD Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Sziasztok! Egy weboldal szerkesztésével szórakozok mostanában, és elértem arra a részre, hogy egy képgaléria szükséges. Nézegettem különbözõ scripteket, de nem nagyon találtam olyat, amilyet szerettem volna. Olyan képgalériát kéne, aminél mondjuk 5 kiskép van egymás mellet, és a bal ill. jobb oldalon van egy- egy nyíl, amivel tudom csúsztatni a képeket jobbra balra, és a középsõ képet mutatja a képsor alatt, vagy felett nagyobb méretben. A másik lényeges dolog az lenne, hogy ne kelljen mindig beleirkálni a kódba, csak egy mappába keljen mindig beletenni a képeket és õ onnan mindig kiolvassa. Tudtok ebben segíteni? Köszi! ZsoltiD
zsoltchelsea Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Próbáld ki a Coppermine galériát. A PHP-s topicban van róla pár infó.
ZsoltiD Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Az jó lenne, csak azzal meg az a baj hogy beléptetõs.... (és az oldal pedig amit kreálok az mindenki számára elérhetõ, és egyik oldalrészébe szeretném beépíteni...) De amúgy köszi az 5letet zsoltchelsea!
zsoltchelsea Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Bocs, de én láttam már Coppermine galériát beléptetõ nélkül ! A megszólításnál pedig elhagyhatod a chelsea-t .
vmiki Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Vagy használhatsz albumgeneráló progit is ( JAlbum), de ezeket nem lehet olyan egyszerûen bõvíteni, mint a Coppermine-t. Valóban létezik belépés nélkül is, én is használtam már.
mkm Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Szia az ACDSee nevû program kivállóan alkalmas képgaléria létrehozására. Jelöld ki a képeket fent html add meg a paramétereket és kész is van (a 4.0ás verziónál kép kijelöl share html, a többiben fent autómatikusan megjelenik)
Recommended Posts