Puby Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Abban kérem a segítségetek, hogy hogyan lehet megoldani, ha VHS kazettámat szeretném rámásolni a számítógépemre. Egyáltalán lehetséges e? Ha igen, mi a menete?
Halasi Miklós Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ebben a számban írtam kicsit bõvebben a témáról.
Frici Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Sziasztok! Szeretnék VHS-rõl digitalizálni saját videóimat. Olvasgattam a fórumot, de nem tudom eldönteni milyen kártyával csináljam. Azt már tudom, hogy (gazdasági szempontok figyelembevételével) olyan TV tuner kártyát kellene vennem, amii harveres mpeg2-es tömörítést alkalmaz. Tudnátok javasolni egyet, ami ezt tudja, nem utolsósorban a szoftvere is jó, nem lenne baj, ha még magyar nyelvû is lenne. Köszönöm a segítségeteket.
Halasi Miklós Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 El kell keserítselek, de hardveres kártyában még nem igazán volt olyan, aminek a szoftvere is nagyon jó lett volna. Kártyában meg Hauppauge kártyái számítanak jónak, de Terratecbõl is láttam szépet.
Recommended Posts