csutomi Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy az iptables nem fogad el egy csomó szabályt, amiket más linuxos gépek simán elfogadnak. Ugyanazt írja mindegyikre, nem tudom, hogy mi lehet a gond. Például az egyik tûzfal szkriptre ezt írja: ule 0 (eth0) iptables: No chain/target/match by that name Rule 0 (lo) iptables: No chain/target/match by that name iptables: No chain/target/match by that name Rule 0 (global) iptables: No chain/target/match by that name Rule 1 (global) iptables: No chain/target/match by that name Rule 2 (global) iptables: No chain/target/match by that name Rule 3 (global) Rule 4 (global) iptables: No chain/target/match by that name iptables: No chain/target/match by that name Tud valaki segíteni? ír:
aty Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 A szabályt is mellékelhetnéd, hogy mit nem fogad el.
csutomi Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Hát elég sok szabály van, de például erre is ugyanazt írja: iptables -A INPUT -m state --state ESTABLISHED -j ACCEPT pedig ezt egy könyvbõl másoltam és állítólag biztos, hogy megy. Hát nem megy És egy csomó más szabály sem, csak a legalapvetõbbek, mint például azt, hogy iptables -A INPUT -j ACCEPT, de ennél nekem több kéne.
csutomi Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Mostmár be, rossz volt a kernel. Ez volt a gond. Köszi
Recommended Posts