Jump to content

AGP Probléma


ColinMcrae
 Share

Recommended Posts

ColinMcrae

Sziasztok!

Valaki légyszives segitene akinek hasonló a chipset(ULi1689)(ASROCK K8 Combo-Z)

Az AGP driverrel van Valami hiba mert ha felteszem és elinditok valamilyen játékot vagy a 3dmark03-mat akkor akad az egész,nagyon szaggat meg volt hogy ujraindul a gép olyan mintha 1 FPS-el játszanék olvastam néhány külföldi oldalon hogy vannak hasonló gondok másoknak is ezzel!

PL.: http://forums.ubi.com/eve/forums/a/tpc/f/1...06/m/1871078364

http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t12893.html

Videokarim: Geforce 6800 128/256MB AGP!

A videokari tuti jó mert másik gépbe meg tökéletesen megy 3dmark03-ban huzval 12401 pontot ért el!

Ha nem rakom fel az AGP drivert akkor meg azt irja a képernyő tulajdonságainál hogy PCI-x0

És akkor a 3dmark03-ban 5501 meg 6143 pontot ér el! :Sír:

Valaki segitsen, kérem!! :Sír: :Sír:

 

Konfigom: AMD Athlon 64 3000+ s939 Venice, ASRock K8 Combo-Z, 2*256MB DDR400+512MB DDR400,

Inno3D Geforce 6800 128MB/256Bit AGP

Link to comment
Share on other sites

BáGyu

Hát elõször is tõbb oka is lehet: Hûtés, Memória hiba, Táp elégtelenség

Elsõ lépésben ennyi.

Link to comment
Share on other sites

Gereby

Lehet, hogy rossz a chipset driver. Próbálj meg frisset szerezni.

Link to comment
Share on other sites

ColinMcrae

Mint irtam a videokari tuti hogy jó mert másik gépbe rendesen megy! Hűtése NVSilencer 5 !

 

100% hogy a chipsetdriverrel van a gond mert ha nincs fent akkor jó minden csak lassú a kari!

Honnan tölthetnék le chipsetdrivert hozzá Gereby? Belinkelnél valamilyet?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...