laina Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Üdv mindenkinek! Segítséget szeretnék kérni az Avidemux használatához, bármilyen filmet szeretnék szerkeszteni, mindig ismeretlen hibaüzenetet kapok. Előre is köszönöm!
Linuxbarát Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Szia! Kérlek írd le pontosan a hibaüzeneteket. A filmek megnyitásához telepítve kell hogy legyen az aktuális kicsomagoló szoftver. Milyen kódolású filmeket szeretnél megnyitni?
géza Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 hello! Én is szeretnék segítséget kérni az avidemuxszal kapcsolatban. Mégpedig azt, hogy hogyan lehet effekteket adni a filmhez? Például hogy lehet elérni, hogy visszafele játssza le a film egy részét?
sonykor Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Én is kérdeznék: - Ilyen videót lehet vele készíteni, ahol két videót illesztünk össze: - Tegnap néztem meg elõször és megörültem, hogy a mobiltelefon mp4 és 3gp formátumát ismeri. A virtualdub helyett is ezt használnám. De lenne néhány kérdésem, amit egy képen tennék fel: kép. - Ha Xvid videót készítenék akkor bitrátát hol lehet beállítani? Errõl is kép: kép. - Samsung Galaxy S-el készített 3GP videó betöltésekor ezt az ablakot dobja fel: kép. Mi lehet a baja a hanggal? Nagyon köszi a segítséget!
KGigi Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Annyit jelent a hibaüzenet, hogy a program nem igazán szereti ezt a formátumot. Ennek ellenére fel tudja dolgozni, de könnyen lehet, hogy jelentõs minõségromlás fog bekövetkezni.
Recommended Posts